Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η δικαίωση του προέδρου της ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις…

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η δικαίωση του προέδρου της ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις…

ΝΕΑ

Η δικαίωση του προέδρου της ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις…

ΝΕΑ

Ο ταλαντούχος οδηγός Παναγιώτης Ρουστέμης σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στο Ράλλυ Ακρόπολις έχοντας την στήριξη του super Mario.

Advertisement
Advertisement

Ένα ακόμα Ράλι Ακρόπολις πέρασε στην ιστορία, το χώμα κάθισε και οι αναμνήσεις θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στις μνήμες του φίλαθλου κόσμου. Η ομάδα της Hyundai κατάφερε να πετύχει το απόλυτο κατακτώντας και τις 3 πρώτες θέσεις στον εθνικό μας αγώνα.

Το σίγουρο είναι πως οι χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές έζησαν μοναδικές στιγμές και απόλαυσαν ένα εκπληκτικό θέαμα που για να το καταλάβεις πρέπει να το βιώσεις μόνο από κοντά.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα ξένα πληρώματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, ωστόσο την προσπάθειά τους έκαναν και τα ελληνικά πληρώματα. Ο οδηγός που κατάφερε να διακριθεί και τελικά να βρεθεί στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελλήνων ήταν ο Παναγιώτης Ρουστέμης.

Παναγιώτης Ρουστέμης και Παναγιώτης Μπακλρωρής πανηγυρίζουν την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων…

Χαμηλά το κεφάλι…

Advertisement
Advertisement

Ένας νέος σε ηλικία οδηγός, με εμπειρία από αγώνες και πάθος για διάκριση είχε στα χέρια του ένα Skoda Fabia RS Rally2, συνοδηγό τον Παναγιώτη Μπακλωρή και στο τελείωμα του αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής κατάφερε να βάλει τα γυαλιά σε πολλούς συναθλητές του.

Οδηγώντας πολύ γρήγορα με χαμηλά το κεφάλι και με υψηλό στόχο τερμάτισε πιο ψηλά ακόμα και από επαγγελματίες οδηγούς και βρέθηκε στη δωδέκατη θέση της γενικής κατάταξης.

Η επιλογή του Ρουστέμη δικαίωσε όσους τον στήριξαν

Η επιλογή του super Mario

Advertisement

Την προσπάθειά του στήριξε η Seajets και όπως φάνηκε η κίνηση δεν ήταν τυχαία. Τα τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης Ρουστέμης τρέχει με τα χρώματα της μεγαλύτερης εταιρείας ταχυπλόων σκαφών στην Ελλάδα την οποία διευθύνει ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο super Mario, όπως τον αποκαλούν στους αγώνες αυτοκινήτου και έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους σε αγώνες αυτοκινήτου, διέκρινε το ταλέντο και στήριξε το νεαρό οδηγό. Εκ του αποτελέσματος, ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε και έγινε πρόεδρος στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Το Skoda Fabia RS Rally2 της ουγγρικής ομάδας Eurosol στα χρώματα της Seajets

Κερδισμένοι οι χορηγοί και ο ίδιος

Advertisement

Το σίγουρο είναι ότι οι χορηγοί στήριξαν και βγήκαν κερδισμένοι με την επιλογή ενός νέου οδηγού ενώ και ο φίλαθλος κόσμος ένιωσε υπερήφανος με το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη δωδέκατη θέση που κατέκτησε στο Ράλι Ακρόπολις και με την εμφάνισή του, ο Παναγιώτης Ρουστέμης έδειξε πως αξίζει, όχι μόνο να τρέχει στον εθνικό μας αγώνα αλλά να έχει και θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που τόσο ανάγκη έχει από ταλέντα και οδηγούς με στόχους.

Όπως όλα δείχνουν ο πρώτος Έλληνας οδηγός στο φετινό Ακρόπολις θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Ο Παναγιώτης Ρουστέμης
Advertisement