Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Brabus B45 με 450 ίππους (+video)

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Brabus B45 με 450 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Η Brabus B45 με 450 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC +, εφοδιάζεται από τον πιο ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα παραγωγής στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η Β45 βασιζεται στην Mercedes-AMG A45 S 4matic +, την οποία εκτοξεύει στους 450 ίππους.

Οι μηχανικοί της Brabus, κάνουν τον δίλιτρο turbo ακόμα πιο ισχυρό και φυσικά, το κάνουν με την έγκριση του TÜV (του Γερμανικού ΚΤΕΟ) και το Brabus Tuning Warranty τριών ετών ή 100.000 χιλιομέτρων.

Η αναβάθμιση της απόδοσης στην B45 αυξάνει την μέγιστη ισχύ στους 450 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή αυξάνεται στα 550 Nm. Επιπλέον μετά την βελτίωση της Brabus, το sport hatchback με κίνηση σε όλους τους τροχούς κάνει το 0-100 σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Οι ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί Brabus Monoblock Z 20 ιντσών δίνουν στην κορυφαία A-Class ακόμα πιο συναρπαστική εμφάνιση. Η sport ανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης  μειώνει το ύψος του αμαξώματος έως και 30 χιλιοστά. Η αναβάθμιση του κινητήρα περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από απλή χαρτογράφηση για τον εγκέφαλο (διαχείρισης κινητήρα) της A 45 S. Η μετατροπή περιλαμβάνει επίσης μια βοηθητική μονάδα ελέγχου BRABUS PowerXtra CPC, τον προσαρμογέα BRABUS BoostXtra, ο οποίος επιτρέπει στον κινητήρα να παράγει έναν σπορ ήχο πολύ κοντά σε ένταση με αυτή των αγωνιστικών αυτοκινήτων αλλά και μία εξάτμιση ειδικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για την B45. Μετά την τροποποίηση, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας παράγει 29 ίππους  περισσότερους από την AMG A45 S  και προσθέτει 50 Nm ροπής. Με την δύναμη των 450 ίππων, το κορυφαίο μοντέλο της μικρότερης σειράς της Mercedes-Benz κάνει το 0-100 σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 270 χλμ.

Advertisement

Ενώ το αμάξωμα παραμένει χωρίς αλλαγές, η Brabus κάνει την εμφάνιση της Β45 διαφορετική με τροχούς Monoblock Z 8.5Jx20 (εμπρός και πίσω). Ο σχεδιασμός τους με δέκα λεπτές ακτίνες βαμμένες μαύρες προσφέρει έναν συνδυασμό αντοχής και ελαφριάς κατασκευής. Φορά ελαστικά μεγέθους 255/40 ZR 20 της Continental.

Advertisement

Φυσικά, η Brabus μπορεί να προσαρμόσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου στα μέτρα σας. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: Ανοξείδωτες πλάκες με το όνομα Brabus, οι οποίες μπορούν να φωτιστούν σε 64 διαφορετικά χρώματα σε συγχρονισμό με τον φωτισμό περιβάλλοντος. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν πεντάλ αλουμινίου και πατάκια δαπέδου βελούδου υψηλής ποιότητας με λογότυπο Brabus. Επιπλέον η Γερμανική εταιρία μπορεί να επενδύσει το εσωτερικό με δέρμα της επιλογής σας σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο χρώματος και ταπετσαρίας.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ισχύς της Mercedes A45 AMG;

Νέο bodykit για τις Mercedes-AMG CLA35 και CLA45

Advertisement