Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ανεπανάληπτη Bugatti Tourbillon και ως roadster;

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανεπανάληπτη Bugatti Tourbillon και ως roadster;

ΝΕΑ

Η ανεπανάληπτη Bugatti Tourbillon και ως roadster;

ΝΕΑ

Ακόμα δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί επίσημα και οι επίδοξοι σχεδιαστές του διαδικτύου «πείραξαν» την μοναδική Bugatti Tourbillon.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti Tourbillon είναι το καινούριο αριστούργημα της γαλλικής μάρκας παρότι διατηρεί στενούς σχεδιαστικούς δεσμούς με την Chiron και τη Veyron. Στον τομέα της τεχνολογίας ωστόσο είναι κάτι εντελώς νέο καθώς διαθέτει ένα νέο plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που συνδυάζει έναν κινητήρα Bugatti x Cosworth V16 8.35 λίτρων με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες για συνδυασμένη ισχύ 1.775 ίππων.

Η Bugatti Tourbillon δεν πρόλαβε να κάνει την εμφάνισή της και αμέσως οι σύγχρονοι «σχεδιαστές πληκτρολογίων» αποφάσισαν να ασχοληθούν μαζί της. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπνεύσεις ήταν εκείνη του Αξιόνοφ Νικίτα από τη Ρωσία ο οποίος φαντάστηκε ότι η πρώτη έκδοση του υπεραυτοκινήτου θα είναι roadster.

Ο σχεδιαστής έχει αφαιρέσει την οροφή του αυτοκινήτου και έχει αφήσει το παρμπρίζ και τα πλευρικά παράθυρα. Πίσω από τα καθίσματα υπάρχουν προστατευτικά που θυμίζουν τα κλασικά roadsters, ενώ οι πόρτες είναι πλέον κλασικά ανοιγόμενες και όχι προς τα πάνω όπως η αυθεντική Tourbillon. Πολύ ενδιαφέρον είναι και ο χρωματισμός που είναι διπλός με ροδακινί και μαύρο, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Advertisement
Advertisement

Η φαντασία του Ρώσου ψηφιακού σχεδιαστή είναι εντυπωσιακή, αλλά θα λέγαμε ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Δεν έχει επέμβει δραστικά στο αυτοκίνητο και ουσιαστικά αν κάποια στιγμή υπάρξει μια roadster έκδοση της Tourbillon εύκολα θα μπορούσε να είναι αυτή. Αυτό που μάλλον δε θα γίνει ποτέ είναι αυτό το… ροδακινί χρώμα!