Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale με νέο χρηματοδοτικό (+τιμή)

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo Tonale με νέο χρηματοδοτικό (+τιμή)

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale με νέο χρηματοδοτικό (+τιμή)

ΝΕΑ

Χάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Alfa Romeo, το compact SUV μπορεί να αποκτηθεί με δόσεις, συνοδευόμενο από 4 χρόνια εγγύησης.

Advertisement
Advertisement

Με τηφινέτσα που της εξασφάλισε η σχεδιαστική πένα του Αλέξανδρου Λιώκη αλλά και με το σπορ DNA της η Alfa Romeo Tonale αποτελεί μία καλή επιλογή στα compact SUV και πλέον είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Το ιταλικό μοντέλο στην έκδοση Sprint Hybrid των 130 ίππων γίνεται δικό σας με 39.500 ευρώ ή με μόνο 295 ευρώ τον μήνα. Εκτός από πολύ χαμηλή δόση το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα εξασφαλίζει επιπλέον μεγάλη ευελιξία, με την περίοδο αποπληρωμής να φτάνει τους 36 μήνες.

Μετά τη συμπλήρωσή τους ο πελάτης μπορεί να μπορεί να αποφασίσει πώς θέλει να προχωρήσει, ανάλογα με το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του. Μπορεί να εξαγοράσει το αυτοκίνητο, να ενεργοποιήσει νέα χρηματοδότηση ή να το επιστρέψει και να συνεχίσει με μια άλλη Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Η Tonale Hybrid των 160 ίππων, στο επίπεδο εξοπλισμού Sprint κοστίζει 40.500 ευρώ, έχοντας μηδενική χρέωση στα μεταλλικά και παστέλ χρώματα -πλην του πράσινου. Έτσι, το όφελος για τον πελάτη αγγίζει τις 3.200 ευρώ και όπως σε όλες τις εκδόσεις συνοδεύεται από 4ετή εγγύηση (ή 160.000 km) για τα μηχανικά μέρη και ίσης διάρκειας οδική βοήθεια.

Η κορυφαία Tonale Plug-in Hybrid με το υβριδικό σύστημα των 280 ίππων, την ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 82 χιλιόμετρα στην πόλη και τις κορυφαίες επιδόσεις ξεκινάει από 49.635 ευρώ, με το επίπεδο εξοπλισμού Sprint να ισοδυναμεί με μηδενικό φόρο για εκείνον που τη χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πολύ παραπάνω από πλούσιος στις Tonale Sprint, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη infotainment 10,25 ιντσών με πλοήγηση, εμπρός-πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας.

Advertisement

Επιπλέον διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, Apple CarPlay/Android Auto και πεντάλ αλουμινίου.

Το μαύρο γυαλιστερό body kit, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με διαμαντέ φινίρισμα και οι ενεργοί 3+3 Full LED Matrix προβολείς αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη σπορ σιλουέτα της Alfa Romeo Tonale, ενώ στην καμπίνα ξεχωρίζουν η κορυφαία ποιότητα, οι άνετοι χώροι και η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία.

Advertisement

Είναι στοιχεία που ολοκληρώνουν με ουσία τη φινέτσα και το δυναμισμό του πιο σπορ C-SUV της αγοράς, ικανοποιώντας στο έπακρο τόσο τον οδηγό όσο και τις οικογενειακές απαιτήσεις.