Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Αναβαθμίζει τις εκδρομές στη φύση

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Αναβαθμίζει τις εκδρομές στη φύση

ΝΕΑ

Honda Jazz e:HEV Crosstar: Αναβαθμίζει τις εκδρομές στη φύση

ΝΕΑ

Η έκδοση Crosstar του νέου Honda Jazz προσθέτει ελευθερία στις κινήσεις του οδηγού που λατρεύει τις εκδρομές στην ύπαιθρο.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας η Honda να προσθέσει ακόμα περισσότερη πολυμορφικότητα στο νέο της Jazz δημιούργησε την έκδοση Crosstar. Έχοντας λύσει κάθε ζήτημα αστικής καθημερινής μετακίνησης με το πιο ολοκληρωμένο πακέτο, η Honda πρόσθεσε με το Crosstar περισσότερη ελευθερία στις εξορμήσεις και τις εκδρομές.

Βασικό χαρακτηριστικό του Honda Jazz e:HEV Crosstar είναι η εξωτερική του εμφάνιση η οποία είναι πιο δυναμική. Οι σχεδιαστές της Honda έκαναν το θαύμα του καθώς παρότι το αυτοκίνητο είναι ίδιο σε διαστάσεις και ύψος με την απλή έκδοση, φαίνεται πιο ψηλό και πιο δυναμικό.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις ράγες οροφής και τις πλαϊνές ποδιές δημιουργούν μια οπτική αίσθηση αυξημένου ύψους του Crosstar σε σχέση με το απλό Jazz. Στην πράξη, η Honda αύξησε την απόσταση από το έδαφος στα 152 χιλ., κάτι που του επιτρέπει να κινείται με μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια και σε πιο δύσκολους δρόμους ή και να κάνει και off-road αποδράσεις σε κάποια κοντινή παραλία. Στο πίσω μέρος επίσης υπάρχουν ενισχύσεις για πιο στιβαρή εμφάνιση και αποτελεσματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό της καμπίνας συναντάμε τα καθίσματα Magic Seat τα οποία όχι μόνο αναδιπλώνονται, αλλά ανασηκώνονται δημιουργώντας έναν πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών στα 1.205 λίτρα (304 λίτρα το στάνταρ πορτμπαγκάζ) για εύκολη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων. Επιπλέον, έχει προστεθεί αδιαβροχοποίηση των υφασμάτων στα καθίσματα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει μοναδικές λεπτομέρειες που συναντάμε μόνο στο Crosstar.

Η άνεση και η ασφάλεια του Honda Jazz αναβαθμίζεται στην έκδοση Crosstar παρέχοντας στον οδηγό την ελευθερία να επιλέξει χωρίς άγχος τον επόμενο προορισμό του.