Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Premium σχεδιαστική υπεροχή

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Premium σχεδιαστική υπεροχή

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Premium σχεδιαστική υπεροχή

ΝΕΑ

Το νέο Honda HR-V άνοιξε έναν καινούριο σχεδιαστικό δρόμο για τους Ιάπωνες που δίνει έμφαση στην προσωπικότητα και την πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Κατά τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της τελευταίας γενιάς HR-V, οι μηχανικοί της Honda αναθεώρησαν πλήρως το δημοφιλές SUV. Η έρευνα που έγινε πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός του μοντέλου, επιβεβαίωσε ότι οι σύγχρονοι καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα όχι μόνο βάσει των ικανών επιδόσεων αλλά και του τρόπου με τον οποίο ενσωματώνεται στη ζωή τους.

Το HR-V λοιπόν διαθέτει ένα σύγχρονο αμάξωμα coupe SUV που πετυχαίνει έναν συνδυασμό premium και δυναμικής σχεδίασης. Ενσωματώνει τη νέα απλή, καθαρή, μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda και προσθέτει στοιχεία όπως η ποιότητα, η λειτουργικότητα και η πρακτικότητα.

Εκτός από τα όμορφα και μοντέρνα φωτιστικά σώματα, ένα στοιχείο που ανεβάζει το επίπεδο ισορροπίας του HR-V είναι η κομψή σιλουέτα του. Επιτεύχθηκε χάρη στην αύξηση της απόστασης από το έδαφος στα 188 χιλ. και μειώνοντας το ύψος της οροφής κατά 20 χιλ. σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ένα εκλεπτυσμένο και κομψό SUV για να μπορέσει επίσης να είναι αποτελεσματικό πρέπει να έχει σωστή αεροδυναμική ισορροπία. Στο νέο HR-V η Honda εφάρμοσε την τεχνοτροπία σχισμής αεροκουρτίνας στον μπροστινό προφυλακτήρα, διακριτικών χειλιών στα πίσω πλαϊνά μαρσπιέ και κομψού σχήματος πίσω φωτιστικού σχήματος.

Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη μείωση των αναταράξεων του αέρα. Με τη βοήθεια της πίσω πλαϊνής αεροτομής που μειώνει τις αναταράξεις πίσω από το όχημα χωρίς να χαλάει την κομψή, καθαρή σχεδίαση.