Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Νέα προσέγγιση στο mobility με το My Honda+

Ελλάδα 11:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda e:Ny1: Νέα προσέγγιση στο mobility με το My Honda+

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Νέα προσέγγιση στο mobility με το My Honda+

ΝΕΑ

Η Honda έχει σχεδιάσει μια προηγμένη εφαρμογή για smartphone που θα κάνει τη ζωή του οδηγού εύκολη.

Advertisement
Advertisement

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εκτός από τα επιβεβαιωμένα προτερήματά τους, προσπαθούν να αλλάξουν και τον τρόπο που ο οδηγός αντιλαμβάνεται και χρησιμοποιεί το όχημά του. Η Honda, με το καινούριο της ηλεκτρικό e:Ny1 έχει ακολουθήσει μια πολύ ιδιαίτερη φιλοσοφία θέλοντας να δώσει καινούριο νόημα στο σύγχρονο mobility.

Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία σχεδίασε προσεκτικά την καινούρια εφαρμογή My Honda+ για smartphone η οποία προσφέρει πολλαπλές πληροφορίες και δυνατότητες στο χρήστη. Η τεράστια παλέτα εφαρμογών για το e:Ny1 ξεκινάει από χρηστικές λειτουργίες όπως το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου και την εκκίνησή του.

Μέσω της εφαρμογής επίσης ο οδηγός μπορεί να ελέγξει απομακρυσμένα το σύστημα κλιματισμού και να προγραμματίσει την έναρξή του ώστε να βρει την καμπίνα στην ιδανική θερμοκρασία. Κάθε ταξίδι και διαδρομή αποθηκεύεται στο σύστημα της εφαρμογής My Honda+ και ο οδηγός μπορεί να δει την τοποθεσία και τους προορισμούς που έχει επισκεφτεί.

Advertisement
Advertisement

Ίσως όμως το πιο σημαντικό στοιχείο της εφαρμογής της Honda είναι ο έλεγχος φόρτισης και αυτονομίας της μπαταρίας. Η διαχείριση της μπαταρίας του e:Ny1 γίνεται με εύκολο τρόπο και ο οδηγός έχει άμεσα στη διάθεσή του τον χρόνο φόρτισης, την ποιότητα φόρτισης και την αυτονομία.

Ακόμα και στον τομέα της ασφάλειας η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε τρία επίπεδα παροχής ρεύματος για να υπάρξει σταθερή φόρτιση με το μέγιστο αποτέλεσμα.