Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda CR-V: Πόσο χρήσιμο είναι το Parking Pilot

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda CR-V: Πόσο χρήσιμο είναι το Parking Pilot

ΝΕΑ

Honda CR-V: Πόσο χρήσιμο είναι το Parking Pilot

ΝΕΑ

Το νέο Honda CR-V κάνει τη ζωή του οδηγού εύκολη χάρη στο σύστημα Parking Pilot.

Advertisement
Advertisement

Ένα μεγάλο και πολυτελές SUV όπως το νέο Honda CR-V δεν θα μπορούσε να μην έχει έναν πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και πρακτικότητας. Ένα από τα στοιχεία που θα έκαναν τον οδηγό του CR-V να ανησυχήσει στις καθημερινές μετακινήσεις είναι το ζήτημα της στάθμευσης στις αστικές περιοχές.

Και για αυτό, η Honda έχει απάντηση χάρη στην πολύ εξελιγμένη τεχνολογία Parking Pilot. Το Honda Parking Pilot βοηθά τον οδηγό να εντοπίσει τον κατάλληλο χώρο στάθμευσης. Αφού τον εντοπίσει και κρίνει ότι είναι ο ιδανικός για το μέγεθος του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να κάνει τη διαδικασία του παρκαρίσματος μόνο του.

Επιλέγοντας την τεχνολογία, αναλαμβάνει να παρκάρει ή ξεπαρκάρει το CR-V. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Χάρη στη χρήση τεσσάρων καμερών και 12 αισθητήρων υπερήχων οι οποίοι αναγνωρίζουν τον χώρο στάθμευσης και σε συνεργασία με την κεντρική μονάδα ελέγχου ελέγχουν το γκάζι, το φρένο, την αλλαγή ταχύτητας και το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τρία εύκολα βήματα με έναν αποκλειστικό διακόπτη και ένα άγγιγμα της οθόνης. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο μπορεί να σταθμεύσει ελέγχοντας την ασφάλεια του περιβάλλοντος χώρου, μειώνοντας σημαντικά τις ανησυχίες για το παρκάρισμα σε ένα μεγάλο SUV.