Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda CR-V: Πεντάστερη ασφάλεια

Ελλάδα 18:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda CR-V: Πεντάστερη ασφάλεια

ΝΕΑ

Honda CR-V: Πεντάστερη ασφάλεια

ΝΕΑ

Το νέο Honda CR-V πέτυχε κορυφαία επίδοση στον τομέα της ασφάλειας στις δοκιμές Euro NCAP.

Advertisement
Advertisement

Ένα από το σημαντικά πλεονεκτήματα του νέου Honda CR-V είναι η ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες. Εκτός από την εξελιγμένη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, οι Ιάπωνες έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο με μελετημένο σχεδιασμό στο αμάξωμα.

Απόδειξη της επιτυχημένης κατασκευής των μηχανικών της Honda είναι η βαθμολογία που πήρε το νέο CR-V στις δοκιμές ασφάλειας Euro NCAP. Το πολυτελές SUV βραβεύτηκε με τη μέγιστη βαθμολογία 5 αστέρων στις ευρωπαϊκές δοκιμές σαρώνοντας τόσο στα ηλεκτρονικά συστήματα, όσο και στην ασφάλεια του αμαξώματος.

Η 6η γενιά CR-V διαθέτει μια σειρά από βελτιωμένες και αναβαθμισμένες τεχνολογίες για την επίτευξη ενός από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας επιβατών και πεζών στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Στη σουίτα Honda Sensing 360 περιλαμβάνεται ένα βελτιωμένο Front Cross Traffic Warning, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει την παρουσία οχημάτων στα αριστερά, δεξιά και μπροστά από το αυτοκίνητο πριν από την έκδοση ηχητικών, οπτικών και απτικών ειδοποιήσεων για να ειδοποιήσει τον οδηγό εάν πλησιάσει με υπερβολική ταχύτητα.

Παράλληλα, το αμάξωμα του CR-V ενσωματώνει έναν αριθμό δομικών στοιχείων για τη βελτίωση της συνολικής παθητικής ασφάλειας του οχήματος. Εκτός από το ισχυρότερο πλαίσιο, όλες οι εκδόσεις εξοπλισμού του νέου CR-V ενσωματώνουν συνολικά 11 αερόσακους, συμπεριλαμβανομένων αερόσακων γονάτων και για τους δύο μπροστινούς επιβάτες.

Τέλος, το Honda CR-V σημείωσε καλή βαθμολογία στην κατηγορία προστασία παιδιών χάρη στα ενσωματωμένα σημεία στήριξης ISOFIX που συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά πρότυπα i-Size.