Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda CR-V: Η εξέλιξη μιας γνώριμης σιλουέτας

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda CR-V: Η εξέλιξη μιας γνώριμης σιλουέτας

ΝΕΑ

Honda CR-V: Η εξέλιξη μιας γνώριμης σιλουέτας

ΝΕΑ

Το νέο Honda CR-V διατηρεί τη χαρακτηριστική του σιλουέτα, αλλά έχει αναβαθμιστεί προκειμένου να γίνει πιο σπορ και πιο premium.

Advertisement
Advertisement

Το Honda CR-V είναι η ναυαρχίδα των Ιαπώνων στην κατηγορία των SUV έχοντας εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση των οδηγών που θέλουν από το αυτοκίνητό τους άνεση, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα. Το ανανεωμένο Honda CR-V μπορεί να έχει διατηρήσει τα βασικά στοιχεία που αγάπησε ο κόσμος, αλλά έχει αναβαθμιστεί σημαντικά στον σχεδιασμό του φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον σπορ και ισχυρό χαρακτήρα.

Για να δημιουργήσει η Honda μια πιο premium και σπορ εμφάνιση, έδωσε έμφαση στις διαστάσεις κάνοντας πιο φαρδύ και μακρύ το αμάξωμα από την προηγούμενη έκδοση. Επιπλέον, το διευρυμένο εξωτερικό του δημιουργεί μια πιο σκόπιμη στάση, με μια νέα φιλοσοφία που αυξάνει περαιτέρω την οδική του παρουσία.

Το πιο τολμηρό, πιο επιθετικό στυλ του ιαπωνικού SUV χαρακτηρίζεται από την μπροστινή μάσκα, η οποία διαθέτει ένα νέο μεγαλύτερο μοτίβο. Οι εκδόσεις e:HEV και e:PHEV διακρίνονται από τα δικά τους μεμονωμένα σχέδια που ταιριάζουν με τους αντίστοιχους χαρακτήρες τους, με τις τελευταίες να διαθέτουν ευρύτερα, πιο ανοιχτά εξαγωνικά σχήματα για μια πιο επιθετική και σπορ εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Η Honda έχει βελτιώσει και τις αεροδυναμικές ιδιότητες του CR-V. Κάτω από τη μάσκα, το χαμηλό, φαρδύ κάλυμμα είναι σπορ και λειτουργικό στη σχεδίασή του, με τις εκδόσεις e:HEV να ενσωματώνουν σύστημα με πλαστικό τμήμα που ανοίγει και κλείνει αυτόματα για μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης και βελτίωση της απόδοσης καυσίμου.

Στο νέο Honda CR-V για πρώτη φορά συναντάμε ιδιαίτερους χρωματισμούς όπως τον Diamond Dust Pearl, Canyon River Blue Metallic και Gold Titan Metallic με επιμέρους φινιρίσματα σε λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Τις αυξημένες χρωματικές επιλογές συνοδεύουν οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με γυαλιστερό μαύρο χρώμα για την έκδοση e:PHEV και μεταλλικό γκρι για το e:HEV.