Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda CR-V e:PHEV: Φορτίζεις το βράδυ, ξεγνοιάζεις το πρωί

Ελλάδα 23:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda CR-V e:PHEV: Φορτίζεις το βράδυ, ξεγνοιάζεις το πρωί

ΝΕΑ

Honda CR-V e:PHEV: Φορτίζεις το βράδυ, ξεγνοιάζεις το πρωί

ΝΕΑ

Η Honda χάρτη στο νέο Plug-In υβριδικό σύστημα στο νέο CR-V προσφέρει την τέλεια ισορροπία αποτελεσματικότητας, οικονομίας και ευελιξίας σε κάθε διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

Η Honda επέλεξε το πολυτελές CR-V να τοποθετήσει για πρώτη φορά το δικό της σύστημα Plug-In Hybrid. Πρόκειται για ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα το οποίο συνδυάζει την αθόρυβη λειτουργία ενός ηλεκτροκινητήρα για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση και την απροβλημάτιστη λειτουργία ενός δίλιτρου θερμικού κινητήρα με ισχυρές επιδόσεις και τεράστια ποιότητα στο ταξίδι.

Το υβριδικό σύστημα της Honda αποτελείται από έναν κινητήρα 2.0 λίτρων ο οποίος συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και μια μπαταρία χωρητικότητας 17,7 kWh. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές καθώς η συνολική ισχύς φτάνει τους 184 ίππους και τα 335 Nm ροπής. Αυτό επιτρέπει μια τελική ταχύτητα 194 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9 δευτερόλεπτα.

Το τεράστιο όφελος είναι στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση του CR-V η οποία φτάνει τα 82 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Παράλληλα, η κατανάλωση παραμένει σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα (κάτω από 1 λίτρο/100 χλμ.), το ίδιο και οι εκπομπές ρύπων που είναι μόλις 18 γρ./χλμ.

Advertisement
Advertisement

Με πολύ εύκολο τρόπο λοιπόν, σε μόλις 2,5 ώρες μπορείς να φορτίσεις πλήρως την μπαταρία του Honda CR-V σε ταχυφορτιστή (6,8kW) και να απολαύσεις όλες τις διαδρομές σου στην πόλη όπως ψώνια, δουλειά, υποχρεώσεις, παιδιά στο σχολείο κλπ.

Ακόμα ένα όφελος είναι ότι η μπαταρία έχει τοποθετηθεί κάτω από το πάτωμα με αποτέλεσμα ο χώρος αποθήκευσης να παραμένει τεράστιος στα 586 λίτρα.