Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Skoda ετοιμάζει στο φουλ το Elroq!

Ελλάδα 11:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Skoda ετοιμάζει στο φουλ το Elroq!

ΝΕΑ

H Skoda ετοιμάζει στο φουλ το Elroq!

ΝΕΑ

Ο ηλεκτρικός διάδοχος του Karoq βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών εξέλιξης και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Advertisement
Advertisement

Αυτή την περίοδο οι δοκιμαστές της Skoda έχουν αρκετή δουλειά… Είναι γνωστό από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ότι η τσεχική μάρκα προετοιμάζεται για το λανσάρισμα του SUV Elroq, το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται επί ευρωπαϊκού εδάφους, στο πλαίσιο των τελικών δοκιμών εξέλιξης.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για το μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Enyaq, στη γκάμα της Skoda και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον ηλεκτρικό διάδοχο του Karoq, είναι περιορισμένες.

 Σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα είναι ένα «ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο, μήκους περίπου 4,5 μέτρων» με «ευρύχωρο, πολύ πρακτικό εσωτερικό».

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο αναμένεται να «πατήσει» στην πλατφόρμα MEB και πιθανότατα θα μοιράζεται έναν αριθμό εξαρτημάτων με τα άλλα σύγχρονα ηλεκτρικά μοντέλα του VW Group.

Αυτό σημαίνει ότι το Elroq μπορεί να έχει μια μπαταρία 62 kWh καθώς και έναν κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος, που αποδίδει 177 ίππους και 310 Nm ροπής. Επίσης, δεν θα αποτελούσε έκπληξη, μια πιο ισχυρή έκδοση με τετρακίνηση.