Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Recaro κηρύσσει πτώχευση!

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Recaro κηρύσσει πτώχευση!

ΝΕΑ

H Recaro κηρύσσει πτώχευση!

ΝΕΑ

Κάποιες ειδήσεις, αναμφίβολα, προκαλούν μεγάλη έκπληξη, αλλά όχι σε αυτούς που βιώνουν εκ των έσω την παρακμή μια εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ποιος, αλήθεια, να φανταζόταν ότι ένα τόσο ισχυρό brand name, στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο, θα έμπαινε -για την ακρίβεια, ήδη μπήκε- σε διαδικασία πτώχευσης;

Οι 215 εργαζόμενοι της Recaro, πάντως, σίγουρα θα το είχαν φανταστεί, καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και η παρακμή της εταιρείας που ίδρυσε στις αρχές του 20ού αιώνα ο Wilhelm Reutter, άρχισε πριν από χρόνια και μακριά από τα βλέμματα των απλών παρατηρητών.

Που έβλεπαν το όνομα της εταιρείας, σε κάθε μπάκετ κάθισμα αγωνιστικού ή σπορ μοντέλου, ακόμα κι αν αυτό δεν ήταν… καν Recaro! Ένας κατασκευαστής που ταυτίστηκε με αυτούς του τύπου τα καθίσματα, τα έκανε μόδα ακόμα και στους πάγκους των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών γηπέδων της Ευρώπης, ενώ στη γκάμα των προϊόντων της, περιλάμβανε από είδη πλήρους αγωνιστικής ένδυσης οδηγών, μέχρι μπάλες του μπάσκετ.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, δικαστήριο της χώρας, έχει ήδη αναθέσει σε διαχειριστές, την τύχη της εταιρείας, του υλικού της και κυρίως του ανθρώπινου δυναμικού της.