Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Range Rover στη Μύκονο!

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Range Rover στη Μύκονο!

ΝΕΑ

H Range Rover στη Μύκονο!

ΝΕΑ

Μετά τις Κάννες και τη γαλλική Ριβιέρα, τα Range Rover Houses μεταφέρονται στο νησί των ανέμων.

Advertisement
Advertisement

Το Range Rover House, μια γιορτή του design, της καινοτομίας και της κομψότητας, που είναι προσεκτικά επιμελημένη για να φέρει την ουσία της Range Rover σε εκλεκτούς πελάτες και καλεσμένους, φιλοξενήθηκε από τις 27 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου στις Κάννες, στη γαλλική Ριβιέρα και πλέον από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου στην Αλεομάνδρα της Μυκόνου.

Αποτελώντας την απόλυτη έκφραση του σύγχρονου οράματος της Range Rover για πολυτέλεια, τα Range Rover Houses στη Μύκονο βρίσκονται μέσα σε σύγχρονες πρωτοποριακές βίλες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο βαθυγάλαζο του Αιγαίου. Εγκατεστημένα σε αποκλειστικά διεθνή hotspots θερινών διακοπών, προσκαλούν τους επισκέπτες να θαυμάσουν μία εκπληκτική πανοραμική θέα από ψηλά ενσαρκώνοντας την απόλυτη πολυτελή απόδραση και προσφέροντας εντυπωσιακές εμπειρίες, ενώ είναι διακοσμημένα με κορυφαίας ποιότητας φινιρίσματα.

Το Range Rover House προσφέρει επίσης στους πελάτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα της μάρκας, εντός και εκτός δρόμου, παρέχοντας επιμελημένες και αποκλειστικές εμπειρίες οδήγησης με φόντο τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.

Advertisement
Advertisement

Range Rover House Myconos

Η Μύκονος είναι ένα κράμα πολυτέλειας, ενέργειας και παραλιών που κόβουν την ανάσα. Το νησί ενσαρκώνει απόλυτα την φιλοσοφία της Range Rover και μεταφέρει την ψυχή της μάρκας μέσα από απίστευτα τοπία και μια ζωντανή και μαγική ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας την κομψότητα και την πολυτέλεια σε ένα μέρος.

Το Range Rover House Mykonos έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, όπου η γη και ο ουρανός αγκαλιάζονται κάτω από τους ψιθύρους της καλοκαιρινής αύρας. Λουσμένη στο φως του ήλιου, αυτή η μεγάλη πολυτελής βίλα με τη μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική και την θελκτική τοποθεσία, προσφέρει μοναδική ηρεμία και ευεξία. Σε συνδυασμό με την αρμονική σύνθεση των φυσικών υλικών και το εξαιρετικό τοπίο της Αλεομάνδρας, οι επισκέπτες θα βιώσουν απόλυτη ιδιωτικότητα και ηρεμία.

Advertisement

Η βίλα είναι μια ωδή στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και διαθέτει πολλαπλούς ανοιχτούς χώρους διαβίωσης, σε συνδυασμό με αντίστοιχους κοινόχρηστους και χώρους ψυχαγωγίας, καθώς και δύο πολυτελείς πισίνες υπερχείλισης σχεδιασμένες για απόλυτη απόλαυση. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι από μόνο του ένα προσωπικό καταφύγιο, προσφέροντας συνθήκες εξαιρετικής άνεσης και βαθιάς χαλάρωσης, φέρνοντας την αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος στο εσωτερικό του και γίνεται το τέλειο ησυχαστήριο μετά από μια μέρα απόλαυσης.

Μεταξύ των άλλων μοντέλων της γκάμας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη συλλεκτική έκδοση Range Rover SV Riviera Edition, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες για όλη την Ευρώπη, αλλά και το Range Rover Sport SV Gaea, εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία

Advertisement