Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σας αρέσει η νέα BMW X3 με το πακέτο M Performance Parts;

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σας αρέσει η νέα BMW X3 με το πακέτο M Performance Parts;

ΝΕΑ

Σας αρέσει η νέα BMW X3 με το πακέτο M Performance Parts;

ΝΕΑ

Με το πακέτο BMW M Performance Parts, το SAV (Sports Activity Vehicle) της βαυαρικής μάρκας εξασφαλίζει μέγιστη αγωνιστική αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW X3 είναι πιο σπορ και πιο ευέλικτη από ποτέ, καθώς αποτελεί ένα πολυχρηστικό αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση, αναψυχή και ταξίδια. Στην τέταρτη γενιά του, το μοντέλο απέκτησε πολύ πιο έντονη παρουσία χάρη στη νέα σχεδιαστική γλώσσα.

Τα εργοστασιακά πακέτα M Sport Package και M Sport Package Pro αναδεικνύουν περαιτέρω την κομψή και σπορ εμφάνιση. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό προφίλ του Sports Activity Vehicle (SAV) μπορεί να εξατομικευτεί περαιτέρω με τα BMW M Performance Parts, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για τη νέα BMW X3.

Τα ειδικά για την BMW X3 αξεσουάρ που προορίζονται για εκ των υστέρων τοποθέτηση ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και κατασκευάζονται με μία περίπλοκη διαδικασία από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), αραμίδιο υψηλής αντοχής ή πολυουρεθάνη υψηλής στιλπνότητας.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα πρόσθετα εξαρτήματα από την γκάμα γνήσιων αξεσουάρ BMW ταιριάζουν απόλυτα με τις γραμμές του αμαξώματος και την επιβλητική εμφάνιση της νέας BMW X3.

Τα αξεσουάρ που προορίζονται για τις εξωτερικές επιφάνειες είναι προσαρμοσμένα με ακρίβεια στα χαρακτηριστικά της νέας BMW X3, προσδίδοντας επιμέρους κομψές, σπορ πινελιές αλλά και εξυπηρετώντας παράλληλα λειτουργικές απαιτήσεις όσον αφορά τη μείωση του βάρους και την αεροδυναμική.

Στην τέταρτη γενιά της X3 διατίθεται για πρώτη φορά στην ιστορία του SAV μοντέλου ένα εμπρός splitter με την υπογραφή της M Performance, το οποίο συμπληρώνει τον εξοπλισμό εξωτερικού του M Sport Package και τονίζει τις εντυπωσιακές γραμμές του προφυλακτήρα.

Advertisement

Με φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, το μπροστινό splitter τριών τμημάτων προσδίδει στο SAV μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση, ειδικά όταν συνδυάζεται με την διακοσμητική μάσκα M Performance που είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα.

Τα αποκλειστικά πλαϊνά αυτοκόλλητα M Performance σε χρώμα Frozen Black τονίζουν επίσης τον σπορ χαρακτήρα της νέας X3.

Advertisement

Το σετ αυτοκόλλητων που είναι ανθεκτικό στο φως, τις καιρικές συνθήκες και το πλύσιμο προσαρμόζεται τέλεια στις γραμμές του οχήματος και παραπέμπει με σαφήνεια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τα εντυπωσιακά καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών M Carbon και το κάλυμμα της κεραίας M Performance από αραμίδιο είναι επιπλέον στοιχεία που προσδίδουν στο προφίλ της νέας BMW X3 μια ξεχωριστή και σπορ πινελιά.

Ο πίσω διαχύτης M Performance είναι επίσης κατασκευασμένος από αυτό το υλικό υψηλής τεχνολογίας προσδίδοντας μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο ήδη χαρακτηρίζεται από τις γενναιόδωρες επιφάνειές του, και, σε συνδυασμό με το σύστημα Comfort Access, επιτρέπει το ανέπαφο άνοιγμα και το κλείσιμο του πορτμπαγκάζ.

Advertisement

Η αεροτομή οροφής M Performance είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη διαθέτοντας γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Απόλυτα εναρμονισμένη με τη σχεδίαση του οχήματος, όχι μόνο βελτιστοποιεί τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά της νέας X3, αλλά και προσθέτει μια ιδιαίτερα δυναμική πινελιά στο πίσω μέρος. Εάν το επιθυμεί ο πελάτης, μπορεί να βαφτεί στο χρώμα του αμαξώματος.

Το σήμα X3 του μοντέλου M σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα στο πίσω μέρος της νέας BMW X3 αποτελεί επίσης ένα αποκλειστικό στοιχείο ταυτότητας. Το σήμα M50 του μοντέλου M διατίθεται και σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Στη γκάμα των αξεσουάρ που προορίζονται για τη νέα BMW X3 περιλαμβάνονται οι βελτιστοποιημένου βάρους ζάντες ελαφρού κράματος M Performance με διάμετρο 22 ίντσες. Ένα πλήρες σετ θερινών ελαστικών διατίθεται αποκλειστικά σε συνδυασμό με δίχρωμες Jetblack ζάντες με ματ φινίρισμα.

Επιπλέον, οι ζάντες 20 ιντσών M Performance με ακτίνες σχήματος Y σε ματ χρώμα Jet Black διατίθενται ως πλήρες σετ τόσο σε συνδυασμό με θερινά όσο και με χειμερινά ελαστικά.