Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα BMW X5;

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς σας φαίνεται η νέα BMW X5;

ΝΕΑ

Πώς σας φαίνεται η νέα BMW X5;

ΝΕΑ

Αναμφίβολα είναι το μοντέλο που συγκεντρώνει την περισσότερη συζήτηση, τον τελευταίο καιρό, για τη βαυαρική φίρμα.

Advertisement
Advertisement

Στην επέτειο των 25 ετών από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του μεγάλου και απολύτως επιτυχημένου εμπορικά SUV, η BMW εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα γενιά της X5.

Από τις πληροφορίες που έχει δει, έως τώρα, κάποιος μπορεί να αναγνωρίζει κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο Vision Neue Klasse X, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο concept. Το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, λανσάροντας ουσιαστικά μια ολόκληρη αρχιτεκτονική, πάνω στην οποία θα πορευτεί μελλοντικά η μάρκα.

Η γενικότερη αισθητική της καινούργιας X5 θα είναι τέτοια που να μπορεί να πληροί τα δεδομένα και για την iX5, την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στην οποία θα είναι διαθέσιμο το νέο μοντέλο, πέραν φυσικά των… παραδοσιακών εκδόσεων με θερμικούς κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Τα πρωτότυπα βρίσκονται στο στάδιο εξέλιξης, καθώς το γερμανικό SUV θα λανσαριστεί έως το 2026 και πολλοί ειδικοί στην ψηφιακή επεξεργασία, έχουν δημοσιοποιήσει την αντίληψή τους, για την τελική μορφή της νέας X5.

Όπως οι συνάδελφοι της ρωσικής ιστοσελίδας kolesa.ru, οι οποίοι μας προσφέρουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσέγγιση με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντά σ’ αυτό του πρωτότυπου Neue Klasse.

Νέα και σαφώς πιο αθλητική σχεδίαση, τόσο στο εμπρόσθιο, όσο και στο πίσω μέρος, αλλά και νεωτερισμοί, όπως η απουσία των χειρολαβών από τις θύρες, ενισχύουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.