Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford ολοκληρώνει την εξέλιξη του νέου Puma EV

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford ολοκληρώνει την εξέλιξη του νέου Puma EV

ΝΕΑ

H Ford ολοκληρώνει την εξέλιξη του νέου Puma EV

ΝΕΑ

Όπως είναι γνωστό, το Puma θα είναι και αμιγώς ηλεκτρικό και στη Ford έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για την επίσημη παρουσίασή του.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση των ανθρώπων της Ford να μετατραπεί η εταιρεία σε έναν κατασκευαστή αμιγώς ηλεκτροκίνητων  νέων μοντέλων της συνεχίζεται με έντονο ρυθμό.

Ήδη παρουσιάστηκε το καινούργιο Explorer και το νέο Capri το οποίο επανέρχεται στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το νέο Puma το οποία θα παρουσιαστεί προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι πληροφορίες γι’ αυτό αναφέρουν ότι οι δοκιμές εξέλιξής του έχουν φτάσει στο τελευταίο στάδιο. Το καινούργιο μοντέλο μάλλον θα έχει ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 136 ίππους και μέγιστη ροπή 290 Nm και το αμάξωμά του θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό της επανασχεδιασμένης εκδοχής με τον θερμικό κινητήρα (φωτογραφίες).

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα του θα είναι ενιαία,-χωρίς άνοιγμα- και οι προφυλακτήρες του διαιρετικά διαμορφωμένοι, συγκριτικά. Στο εσωτερικό του πιθανότατα θα υπάρχει έγχρωμη οθόνη 12,8 ιντσών στον πίνακα οργάνων και έγχρωμη οθόνη αφής 12 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνεται το σύστημα πολυμέσων SYNC 4, ενεργό cruise control και επιφάνεια ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία για τις μπαταρίες του και την αυτονομία που αυτές θα παρέχουν στο νέο μοντέλο. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Puma ενταχθεί μεταξύ των αμιγώς ηλεκτροκίνητων Explorer και Mach-E.