Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Brabus βελτιώνει το smart #1

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Brabus βελτιώνει το smart #1

ΝΕΑ

H Brabus βελτιώνει το smart #1

ΝΕΑ

H προ μηνών παρουσίαση του smart #1 ήταν ένα σημαντικό γεγονός για την εταιρεία. Τώρα, ακολουθεί η συνήθης διαδικασία μετά τη διάθεσή του στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η smart, έχει αλλάξει το στυλ και το ύφος των μοντέλων της τα οποία πλέον έχουν οικογενειακό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι η σχεδίασή τους είναι τέτοια ώστε να ελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους αγοραστές και να αποτελεί ένα ακόμα προσόν για την επιλογή τους από αυτούς.

Βεβαίως, όπως σε κάθε περίπτωση, πολλοί από αυτούς θα προσπαθήσουν να κάνουν το αυτοκίνητό τους να ξεχωρίζει αλλά και του προσδώσουν την προσωπική πινελιά τους.

Σε αυτό, τους βοηθά και η Brabus, o γνωστός οίκος βελτιώσεων. Όπως ανακοινώθηκε οι άνθρωποι αυτής δημιούργησαν ένα πακέτο το οποίο αναβαθμίζει την αισθητική αλλά και κάποια στοιχεία στην ανάρτηση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, η γερμανική εταιρεία προσφέρει για το smart #1 ένα αεροδυναμικό πακέτο το οποίο κάνει το αυτοκίνητο να  δείχνει πιο δυναμικό και σπορ.

Τα νέα στοιχεία του είναι το νέο splitter στον εμπρός προφυλακτήρα το οποίο αποτρέπει περισσότερο την τάση που εμφανίζεται σε ένα αυτοκίνητο -γενικά- να ανασηκώνεται το εμπρός μέρος του όταν κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Στο πλάι, υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία στα μαρσπιέ ενώ πίσω τοποθετούνται νέος προφυλακτήρας με ενσωματωμένο μεγαλύτερο αεροδυναμικό διαχύτη και αεροτομή στην άκρη της οροφής του αμαξώματος. Επίσης, διατίθενται και νέας σχεδίασης τροχοί οι οποίοι μπορούν να είναι έως και 21 ιντσών.

Advertisement

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές που προτείνουν στους αγοραστές οι άνθρωποι της εταιρείας αφορούν στην τοποθέτηση αλουμινένιων προστατευτικών στα μαρσπιέ τα οποία έχουν ενσωματωμένο τον λογότυπο της Brabus (ο οποίος είναι φωτιζόμενος), αλουμινένια «πεταλιέρα» και πατάκια με κόκκινο περίβλημα και ίδιου χρώματος λογότυπο.

Πέραν αυτών, η Brabus τοποθετεί μικρότερα σε ύψος ελατήρια τα οποία είναι πιο σκληρά σε αίσθηση, μειώνουν το ύψος του αυτοκινήτου κατά 3,5 εκατοστά συγκριτικά με αυτά που τοποθετεί η smart και δίνουν πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Τέλος, στο συγκεκριμένο πακέτο, δεν περιλαμβάνεται καμία βελτίωση στην απόδοση του smart #1.

Advertisement