Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW XM Mystique Allure και η Ναόμι Κάμπελ

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW XM Mystique Allure και η Ναόμι Κάμπελ

ΝΕΑ

H BMW XM Mystique Allure και η Ναόμι Κάμπελ

ΝΕΑ

Στην BMW, αυτή τη φορά εμπνεύστηκαν από τη φήμη και την εικόνα της Ναόμι Κάμπελ και δημιούργησαν μια μοναδική XM αφιερωμένη σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Η Ναόμι Κάμπελ, το διάσημο supermodel, έχει αφήσει έντονο το σημάδι της στις πασαρέλες και στον χώρο της μόδας. Η Βρετανίδα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα αυτού διαχρονικά και είναι πρότυπο για πολλά μοντέλα που ονειρεύονται να ακολουθήσουν καριέρα στα ντεφιλέ.

Η Κάμπελ ξεκίνησε από πέρυσι συνεργασία με την BMW, με την καμπάνια «Dare to be You» για την προώθηση της XM. Τώρα, η γερμανική εταιρεία δημιούργησε μια ειδική έκδοση του πολυτελούς SUV μοντέλου της την οποία οι άνθρωποί της αφιέρωσαν στο διάσημο μοντέλο.

Η XM Mystique Allure, όπως ονομάστηκε, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του εφετικού 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το οποίο θα διαρκέσει ως τις 25 Μαΐου (τρέχοντος έτους).

Advertisement
Advertisement

Τη μοναδική δημιουργία παρουσίασε η ίδια η Ναόμι Κάμπελ. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που συναντώνται στον χώρο της υψηλής ραπτικής. Το αμάξωμα της XM Mystique Allure είναι βαμμένο στο αγαπημένο μπλε χρώμα του supermodel και το ίδιο υπάρχει και στην επένδυση του εσωτερικού.

Εκτός αυτού, στην BMW συνεργάστηκαν και με τον Χανς Τσίμερ, τον γνωστό συνθέτη και παραγωγό μουσικής και για τον κινηματογράφο, ο οποίος δημιούργησε ένα μουσικό κομμάτι αποκλειστικά για την περίσταση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, η Ναόμι Κάμπελ δήλωσε: «Είδα από κοντά τη διαδικασία υλοποίησης του οράματος των ανθρώπων της BMW για τη δημιουργία της XM Mystique Allure και πραγματικά ήταν απίστευτη.

Advertisement

»Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι πηγή έμπνευσης για το πρώτο αυτοκίνητό τους το οποίο αντιπροσωπεύει τον χώρο της υψηλής ραπτικής. Είναι ένα πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη».

.

Advertisement