Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW βάζει πάγο στα σενάρια για επιστροφή της Σειράς 6

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW βάζει πάγο στα σενάρια για επιστροφή της Σειράς 6

ΝΕΑ

H BMW βάζει πάγο στα σενάρια για επιστροφή της Σειράς 6

ΝΕΑ

Η φημολογία συσχετίζει την επιστροφή του μοντέλου, με πιθανή διακοπή παραγωγής της XM.

Advertisement
Advertisement

Η BMW διαψεύδει τη φημολογία, η οποία επικαλείται πηγές αντιπροσώπων και αναλυτές, σχετικά με την επιστροφή της Σειράς 6 το 2026 και την πιθανή διακοπή της XM περίπου την ίδια περίοδο.

«Αν και ως θέμα πολιτικής η BMW δεν σχολιάζει εικασίες τρίτων σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων, δεδομένης της προσοχής που έχουν λάβει οι πρόσφατες ιστορίες, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια για επιστροφή της BMW Σειρά 6 στην αγορά για το μοντέλο του 2026, παρά τα όσα αναφέρονται ευρέως στους κύκλους των αυτοκινητοβιομηχανιών. Επιπλέον, η BMW δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το μέλλον ενός διαδόχου της BMW XM».

Σύμφωνα με τα επίμαχα δημοσιεύματα, ένας αντιπρόσωπος της βαυαρικής μάρκας, φέρεται να επιβεβαίωσε την ανάπτυξη μιας νέας Σειράς 6 και την εξήγησε λέγοντας: «Τα αυτοκίνητα mainstream είναι δημοφιλή, αλλά θα πρέπει να έχουμε και τα εξεζητημένα μοντέλα… Η BMW προσπαθεί να ευθυγραμμιστεί με αυτό που αναζητούν οι πελάτες».

Advertisement
Advertisement

Πώς θα έμοιαζε και πού θα βασιζόταν μια νέα Σειρά 6, σύμφωνα πάντοτε με τη σχετική φημολογία; Με δεδομένο ότι στη γκάμα του μοντέλου, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια, θα υπάρχουν εκδόσεις βενζίνης, plug-in υβριδικές, αλλά και ηλεκτρικές, θα βασιστεί στην πλατφόρμα CLAR.