Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW αλλάζει τη Σειρά 1

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW αλλάζει τη Σειρά 1

ΝΕΑ

H BMW αλλάζει τη Σειρά 1

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι άνθρωποι της BMW έχουν αρχίσει τις δοκιμές της ανανεωμένης Σειράς 1.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την παρουσίαση της τρίτης γενιάς της Σειράς 1 και η BMW έχει αρχίσει τη διαδικασία αναθεώρησής της.

Ήδη έχουν εμφανιστεί στον δρόμο τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα με τα οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εθεάθη στον δρόμο η έκδοση M135i xDrive, δηλαδή η ισχυρότερη, το αμάξωμα της οποίας δεν είχε βαρύ καμουφλάζ και ήταν σχετικά ευδιάκριτες κάποιες λεπτομέρειες από την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Η παρούσα BMW M135i xDrive.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα, στον εμπρός προφυλακτήρα έχει διαμορφωθεί μεγαλύτερο άνοιγμα τραπεζοειδούς σχήματος, ενώ φαίνεται να έχει αλλάξει η σχεδίαση και των φώτων, εμπρός και πίσω.

Σε ό,τι αφορά στην απόδοση του δίλιτρου τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα που έχει η M135i xDrive αυτή αναμένεται να αυξηθεί και να φτάνει σχεδόν τους 320 ίππους από τους 306 ίππους που αποδίδει τώρα.

Ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποιες αλλαγές θα έχει η επανασχεδιασμένη Σειρά 1 στο εσωτερικό της αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υιοθετηθεί το Curved Display που υπάρχει στα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί πιο πρόσφατα.

Advertisement

Επίσης, ο μοχλός στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μάλλον δεν θα υπάρχει και θα αντικατασταθεί από έναν μικρό διακόπτη. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πότε η BMW θα παρουσιάσει επίσημα την επανασχεδιασμένη Σειρά 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε πως θα είναι η επόμενη BMW X3
BMW XM: Από το τρακάρισμα στο θρίαμβο (+video)
Συγκριτικό: Audi A3 1.5 TFSI vs BMW 118i vs Mercedes-Benz A200

Advertisement