Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Aston Martin σας κάνει τον γιατρό της Formula 1

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Aston Martin σας κάνει τον γιατρό της Formula 1

ΝΕΑ

H Aston Martin σας κάνει τον γιατρό της Formula 1

ΝΕΑ

Αν είστε λάτρης της Formula 1 και σας περισσεύουν πολλά χρήματα, η ειδική αυτή Aston Martin είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να έχετε στο γκαράζ σας.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin παρουσίασε την DBX707 AMR24 Edition, ένα ειδικό SUV που αποτίει φόρο τιμής στο μονοθέσιό της Formula 1 του 2024.

Η DBX707 AMR24 ακολουθεί την περσινή DBX707 AMR23 Edition, η οποία γιόρτασε την επιτυχία του μονοθεσίου AMR23 F1, που οδηγήθηκε σε πολλαπλές θέσεις στο βάθρο από τον Fernando Alonso.

Η νέα έκδοση AMR24 Edition διαθέτει ανανεωμένο εσωτερικό και μοναδικές εξωτερικές χρωματικές επιλογές, όπως Podium Green, Onyx Black και Neutron White, μαζί με τις δαγκάνες φρένων Aston Martin Racing Green ή AMR Lime.

Advertisement
Advertisement

Το σπεσιαλ SUV της Aston Martin διαθέτει επίσης ζάντες Fortis 23 ιντσών που διατίθενται σε σατινέ ή γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Οι πινελιές Lime Green ή Trophy Silver αντλούν έμπνευση τόσο από το μονοθέσιο AMR24 F1 όσο και από το Επίσημο Ιατρικό Αυτοκίνητο της F1.

Οι πρόσθετες λεπτομέρειες του εσωτερικού περιλαμβάνουν εκτεταμένα φινιρίσματα από ανθρακονήματα, σκούρο χρώμιο ή πλέγμα τιτανίου, ένα λογότυπο Aston Martin με επικάλυψη αλουμινίου στο ταμπλό και ειδικά χειροποίητα στοιχεία με χειροποίητη ραφή lime.

Advertisement

Το ηχοσύστημα του SUV είναι μια προσαρμοσμένη διάταξη της Bowers & Wilkins, σχεδιασμένη ειδικά για την DBX707.

Οι επιδόσεις παραμένουν εντυπωσιακές, με την DBX707 AMR24 να εξοπλίζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 707 ίππους, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

Advertisement

Αυτή η δύναμη επιτρέπει στο SUV να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 315 χλμ/ώρα.

Για όσους ενδιαφέρονται η ειδική αυτή Aston Martin έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες αν και η τιμή της ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Κάτι που βεβαίως είναι μία μικρή “λεπτομέρεια” για όσους μπορούν να την αποκτήσουν.