Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H… 45άρα που ερωτεύθηκαν όλοι τη δεκαετία του ’80

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H… 45άρα που ερωτεύθηκαν όλοι τη δεκαετία του ’80

ΝΕΑ

H… 45άρα που ερωτεύθηκαν όλοι τη δεκαετία του ’80

ΝΕΑ

Η Lamborghini Countach που πρωταγωνίστησε στην ταινία Cannonball Run συνάντησε ξανά το θρυλικό δίδυμο Μάρσι και Τζιλ.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις ταινίες που σημάδευσαν μια ολόκληρη γενιά φίλων του αυτοκινήτου ήταν το Cannonball Run. Το διάσημο φιλμ ήταν βασισμένο στον περίφημο «παράνομο» αγώνα των ΗΠΑ στον οποίο πρωταγωνίστησαν τεράστια ονόματα του κινηματογράφου όπως ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο Ρότζερ Μουρ, ο Ντιν Μάρτιν και ο Ντομ ΝτεΛουίζ.

Στο πλευρό των τεράστιων ηθοποιών βρέθηκαν εκείνη την εποχή δύο ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιοί, οι Αντριάνα Μπαρμπό και η Τάρα Μπάκμαν οι οποίες υποδύθηκαν τις Μάρσι Θάτσερ και Τζιλ Ρίβερς που οδήγησαν την περίφημη μαύρη Lamborghini Countach LP400 S. Με την ευκαιρία της επετείου των 45 χρόνων της διάσημης ταινίας διοργανώθηκε ένα πρωτότυπο reunion που περιλάμβανε το θρυλικό αυτοκίνητο και το πλήρωμά του.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία αυτής της επανένωσης ήταν ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας. Μετά λοιπόν από σχεδόν μισό αιώνα οι κινηματογραφικές Μάρσι και Τζιλ συναντήθηκαν ξανά και μάλιστα έχοντας στο πλευρό τους την κατάμαυρη Lamborghini Countach Cannonball.

Advertisement
Advertisement

Τεράστια ήταν η προσπάθεια να βρεθεί η συγκεκριμένη Countach. Το αυτοκίνητο έμεινε πολλά χρόνια στην κατοχή ενός φίλου του σκηνοθέτη της ταινίας Χαλ Νίνταμ. Το 2009 πέρασε στα χέρια του Τζεφ Ιπόλιτι στη Φλόριντα ο οποίος πραγματικά τη διατήρησε σε κατάσταση καινούριου. Όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης έμειναν ανέπαφα όπως το μαύρο γυαλιστερό χρώμα, τα καθίσματα σε χρώμα μουσταρδί, οι ενσωματωμένοι προβολείς εμπρός στην αεροτομή, ακόμα και οι 12 εξαγωγές της εξάτμισης.

Η κληρονομιά που άφησε το Cannonball Run είναι αξεπέραστη, αλλά θα θέλαμε να δούμε ένα remake της ταινίας με σύγχρονα supercars.