Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Puma: Το σπορ SUV πιο προσιτό από ποτέ!

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Puma: Το σπορ SUV πιο προσιτό από ποτέ!

ΝΕΑ

Ford Puma: Το σπορ SUV πιο προσιτό από ποτέ!

ΝΕΑ

Ένα SUV πρέπει να είναι ασφαλές, πρακτικό, σύγχρονο σε τεχνολογία και ευρύχωρο. Το Ford Puma είναι κάτι περισσότερο και επεκτείνει τον κανόνα, δεν τον επιβεβαιώνει, απλώς.

Advertisement
Advertisement

Η Ford είναι ο πρώτος μαζικός κατασκευαστής στην ιστορία της αυτοκίνησης και αυτή που εισήγαγε και εφάρμοσε έμπρακτα την ιδέα του Παγκόσμιου αυτοκινήτου. Όμως, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές τις δάφνες της. Αναζήτησε και άλλες, πρωτοπόρες.

Ο σπορ χαρακτήρας που επέλεξε να προσδώσει στα μοντέλα της πριν από πολλές δεκαετίες είναι αυτός που ολοκλήρωσε την εικόνα της και την έκανε να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Στην εποχή μας, η Ford συνδυάζει τους βασικότερους παράγοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ένα χαρακτηριστικό μοντέλο της. Ο ένας είναι η SUV υλοποίηση, αυτή που είναι η δημοφιλέστερη της αγοράς. Ο άλλος είναι η ξεχωριστή εμφάνιση του αμαξώματος. Το αποτέλεσμα αυτών είναι το Puma.

Advertisement
Advertisement

Είναι αυτό που θα προσελκύσει αμέσως το βλέμμα σου στον δρόμο, αυτό που συχνά θα σε κάνει να σταματήσεις ό,τι κάνεις και θα αφιερώσεις χρόνο για να το περιεργαστείς.

Το Ford Puma ενσωματώνει την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και την τεχνολογία της εταιρείας στην κατασκευή μοντέλων που διακρίνονται σε όλους τους τομείς. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για να συναρπάζει από την πρώτη στιγμή αλλά και να ενισχύεται αυτό το συναίσθημα κάθε φορά που βρίσκεται εντός του.

Η δυναμική σχεδίασή του, η οποία το κάνει να είναι μοναδικό, το στυλ του, το ευρύχωρο εσωτερικό του, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ακόμη υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας είναι τα καίρια στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Advertisement

Τα στοιχεία που πρέπει να προσθέσουμε για να συμπληρώσουμε το παζλ αυτής είναι η σπορ οδική συμπεριφορά του -κορυφαία στην κατηγορία του-, ο προηγμένος κινητήρας του και η πρακτικότητά του.

Πίσω από το τιμόνι του καταλαβαίνεις την ιστορία της Ford στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αλλά και σε κορυφαίες αγωνιστικές διοργανώσεις του motorsport. Η αμεσότητα του τιμονιού και η σπορ ρύθμιση της ανάρτησης σε κάνουν να θες να κινείσαι όλο και πιο σβέλτα και σε βελτιώνουν ως οδηγό.

Advertisement

O τρικύλινδρος 1.0 EcoBoost βενζινοκινητήρας αποδίδει 125 ίππους και μέγιστη ροπή 210 Νm και διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα το οποίο εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και χαμηλό επίπεδο εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Η ανάρτησή του συμβάλλει στη σπορ οδική συμπεριφορά του Puma αλλά είναι άνετη για τους επιβάτες του, οι οποίοι μπορούν να μετακινούνται και με ευχάριστο τρόπο χάρη στη δυνατότητα διασυνδεσιμότητας του συστήματος πολυμέσων.

Η πρακτικότητα κορυφώνεται με την ύπαρξη του Megabox στον χώρο αποσκευών το οποίο προσφέρει μεγάλη δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών, εξοπλισμού ή τροφίμων.

Advertisement

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε ακόμη ένα ουσιαστικό στοιχείο: Τη συμφέρουσα τιμή αγοράς του για αυτά που προσφέρει. Επιπλέον η Ford Motor Ελλάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς το Puma πολύ εύκολα χάρη στο πρόγραμμα Ford Easy. Με επιτόκιο μόλις 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.