Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Pro: Η παραγωγικότητα στο επίκεντρο στην έκθεση ΙΑΑ

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Pro: Η παραγωγικότητα στο επίκεντρο στην έκθεση ΙΑΑ

ΝΕΑ

Ford Pro: Η παραγωγικότητα στο επίκεντρο στην έκθεση ΙΑΑ

ΝΕΑ

Η Ford Pro θα παρουσιάσει στην IAA TRANSPORTATION 2024 την πλήρη γκάμα των λύσεων υψηλής παραγωγικότητας για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Η Ford Pro υπογραμμίζει την ηγετική της θέση στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και τη δέσμευσή της στην ηλεκτροκίνηση με μια πλήρως ηλεκτροκίνητη γκάμα οχημάτων και συνδεδεμένων υπηρεσιών που παρουσιάζονται στην έκθεση IAA 2024 στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 17 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ολοκληρωμένη γκάμα των ηλεκτρικών (BEV) και plug-in υβριδικών (PHEV) οχημάτων της Ford Pro που παρουσιάζεται στην έκθεση περιλαμβάνει το συμπαγές βαν E-Transit Courier, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελίες.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Ford Pro μπορούν επίσης να δουν επίσης την υψηλής παραγωγικότητας εξηλεκτρισμένη οικογένεια Transit, συμπεριλαμβανομένου του best-seller μοντέλου E-Transit, που τώρα προσφέρει μια έκδοση με αυξημένη αυτονομία, καθώς και το νέο E-Transit Custom και το ολοκαίνουργιο Transit Connect PHEV.

Advertisement
Advertisement

Η Ford Pro πραγματοποιεί επίσης το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Ranger PHEV στην έκθεση IAA TRANSPORTATION 2024.

Οι πελάτες της Ford Pro βιώνουν ήδη τα οφέλη της συλλογής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και των συνδεδεμένων υπηρεσιών.

Τα «power walls» του συστήματος συνδεδεμένου χρόνου λειτουργίας FORDLiive και τα Liive Agents παρουσιάζονται σε ένα λειτουργικό Liive Centre στο περίπτερο της Ford Pro.

Advertisement

Οι νέες αναβαθμίσεις στη σουίτα ολοκληρωμένων λύσεων της Ford Pro περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία ψηφιακού ημερολογίου στο λογισμικό Ford Pro Telematics που βοηθά τους πελάτες να παρακολουθούν τα χιλιόμετρα που διανύουν τα οχήματα τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς.

Η Ford Pro συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των πελατών της, με τις συνδρομές στον τομέα του λογισμικού να εμφανίζονται αυξημένες κατά 35% το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Advertisement

Μόνο στην Ευρώπη, η Ford Pro έχει περισσότερες από 95.000 συνδρομές λογισμικού επί πληρωμή. Την ίδια ώρα, οι πωλήσεις των επαγγελματικών οχημάτων της έχουν αυξηθεί κατά 10% το πρώτο εξάμηνο του 2024.