Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Kuga: Το best seller των SUV με τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Kuga: Το best seller των SUV με τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης

ΝΕΑ

Ford Kuga: Το best seller των SUV με τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Ford Kuga εντυπωσιάζει με την δυναμική του παρουσία και τις προηγμένες τεχνολογίες, συνεχίζοντας την πορεία του best-seller των ευρωπαϊκών αγορών.

Advertisement
Advertisement

 Πόσο εύκολο είναι να κρατήσεις ένα μοντέλο στην επικαιρότητα και την πρώτη γραμμή των εμπορικών επιτυχιών σε όλη την Ευρώπη; Για την Ford το στοίχημα της ανανέωσης του Kuga ήταν μία τεράστια πρόκληση, μιας και πρόκειται για ένα μεσαίο SUV που ξεχωρίζει στην κατηγορία του και πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες αγορές.

Για την ανανέωσή του, η Ford ακολούθησε την ασφαλή οδό της εξέλιξης και όχι των δραματικών αλλαγών.

Η καλή βάση της απερχόμενης γενιάς είχε κερδίσει παντού τα εύσημα για τα χαρακτηριστικά της, οπότε αυτό που χρειαζόταν ήταν μία προσεκτική αλλά και γεμάτη έμπνευση επέμβαση σε καίρια σημεία του μοντέλου ώστε να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο προφίλ.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος, χάρη στις αλλαγές στη μάσκα και το τολμηρό σχέδιο του εμπρός μέρους και των LED φωτιστικών σωμάτων με την φωτιζόμενη μπάρα από άκρη σε άκρη, δημιουργούν ένα αυτοκίνητο που τονίζει ακόμα περισσότερο το ήδη χαρισματικό σχέδιό του.

Το φουσκωμένο καπό και οι έντονες ακμές τονίζουν ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό του σχεδίου και αναδεικνύουν την premium διάσταση του νέου Kuga.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε τρεις βασικές εκδόσεις, την Active για εκείνους που εστιάζουν στην περιπέτεια, την Titanium με στοιχεία πολυτέλειας και την ST-Line X για πιο σπορ οδηγικό χαρακτήρα.

Advertisement

Σε όλα αυτά προστίθενται και οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, με μία μεγάλη παλέτα χρωμάτων (μεταξύ των οποίων το νέο χρώμα Bursting Green που προσφέρεται χωρίς χρέωσης) και τις πανέμορφες νέας σχεδίασης ζάντες.

Εξίσου φρεσκαρισμένο και συνολικά αναβαθμισμένο είναι και το σαλόνι, όπου η κορυφαία ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με μοναδική ευρυχωρία για πέντε επιβάτες και ένα πλούσιο πακέτο ψηφιακών παροχών διασύνδεσης και ψυχαγωγίας.

Advertisement

Εξοπλισμένο με το SYNC 4 λειτουργικό σύστημα, ασύρματες ενημερώσεις, Apple CarPlay και Android Auto, νέα οθόνη αφής 13,2 ιντσών, και συνδεσιμότητα με 5G modem, το νέο Kuga εφοδιάζεται με ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα.

Μεταξύ άλλων διατίθεται κάμερα 360 μοιρών με πανοραμική προβολή του οχήματος έτσι ώστε ο οδηγός να έχει πλήρη κατόπτευση της θέσης του στον δρόμο.

Ο εργοστασιακός εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα συστήματα για την ασφάλεια των επιβατών και την υποβοήθηση του οδηγού.

Advertisement

Ο νέος Full Hybrid κινητήρας 2.5L Duratec προσφέρει κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς αποδίδοντας 243 ίππους και με μόλις 21 γρ/χλμ. εκπομπές CO2.

Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 0,9 λίτρα/100 χλμ, η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία φθάνει τα 68 χιλιόμετρα ενώ επιταχύνει στο 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα.

Χάρη στο εξελιγμένο CVT κιβώτιο ταχυτήτων το νέο Kuga έχει τη μεγαλύτερη ελκτική ικανότητα μεταξύ των υβριδικών της κατηγορίας του (στα 2.100 κιλά).

Παρέχει επίσης έξυπνα συστήματα υποβοήθησης της ρυμούλκησης (Trailer BLIS, Trailer Connection Checklist & Trailer Tow Navigation, Επιτήρηση τυφλών σημείων (BLIS) με υποβοήθηση λωρίδας και κάλυψη ρυμουλκούμενου), έτσι ώστε να κάνει πιο εύκολη και ασφαλή τη μετακίνηση με τρέϊλερ.

Το νέο Kuga προσφέρεται και με τον καινούργιο Full Hybrid κινητήρα βενζίνης με κίνηση μόνο εμπρός ή τετρακίνηση και αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο.

Επιτυγχάνει πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης στα 5,3-5,9 λίτρα/100 χλμ, ένα νούμερο που αντιστοιχεί σε κινητήρα diesel.

Η αυτονομία του φθάνει τα 900 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμα καυσίμου. Στην πόλη μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά έως και στο 64% μιας διαδρομής.

Οι εκπομπές ρύπων είναι ιδιαίτερα χαμηλές, στα 133 γρ/χλμ (WLTP) ενώ η έκδοση Titanium FHEV FWD έχει και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Η συγκεκριμένη έκδοση με απόδοση 180 ίππων για την κίνηση στους εμπρός τροχούς και 183 ίππους για την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα.

To Ford Kuga PHEV διαθέσιμο με μηνιαίο μίσθωμα 324€ μέσω του προγράμματος Ford Lease.

Όλες οι εκδόσεις του Ford Kuga διαθέσιμες με χρηματοδότηση Ford Finance με επιτόκιο 2,99%

Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει επίσης 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Το νέο Ford Kuga βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων Ford σε όλη την Ελλάδα. Και ήδη ετοιμάζεται να γράψει και τις νέες σελίδες των επιτυχιών και της κυριαρχίας του στην κατηγορία των μεσαίων SUV της Ευρώπης. προσφέροντας μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης με έμφαση στην τεχνολογία, την άνεση και τις επιδόσεις.