Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Focus ST ισχυρότερο και από… RS

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Focus ST ισχυρότερο και από… RS

ΝΕΑ

Ford Focus ST ισχυρότερο και από… RS

ΝΕΑ

Η Mountune, ειδική στις βελτιώσεις και στις μηχανικές αναβαθμίσεις, αποκάλυψε ένα κιτ αναβάθμισης, το οποίο βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο μηχανοστάσιο του Ford Focus ST.

Advertisement
Advertisement

Το ειδικό κιτ αναβάθμισης της Mountune εκτοξεύει την απόδοση του Ford Focus ST, προσφέροντας περισσότερη ισχύ ακόμα και από το 3ης γενιάς Focus RS. Πιο συγκεκριμένα, το κιτ m365 ξεκινάει από 812 ευρώ και αυξάνει την ιπποδύναμη του Focus ST από τα 280 PS στους 365 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή ανεβαίνει κατά 140 Nm, φτάνοντας δηλαδή τα συνολικά 560 Nm.

Η παραπάνω αναβάθμιση φέρει επιπρόσθετες μηχανικές τροποποιήσεις του αρχικού kit m330. Φυσικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος της απόδοσης που επιθυμούν, γεγονός που για την Mountune είναι ευκολο.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, ο επικεφαλής της εταιρείας Mountune ανέφερε ότι με τη χρήση του m365 υπάρχει πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου και τη ρύθμιση της επιθυμητής απόδοσης που αναζητά ο ενδιαφερόμενος. Συνέχισε λέγοντας ότι η μέγιστη ιπποδύναμη ξεκλειδώνει ακόμα περισσότερο τις fun-to-drive αρετές του αυτοκινήτου και μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά ταχύτατο μοντέλο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα προφίλ για πίστα, στο οποίο ο ήχος της εξάτμισης “αγριεύει”, όπως και το σύστημα launch control. Επιπρόσθετα, μια πιο βελτιωμένη χαρτογράφηση του mode σε ολισθηρές επιφάνειες έχει εφαρμοστεί σε όλα τα κιτ.

Advertisement

Η Mountune έχει δημιουργήσει και άλλα κιτ βελτιώσεων για Ford, όπως είναι το m260 που τοποθετείται στα Fiesta ST και Puma ST, αυξάνοντας την ιπποδύναμή τους στα 260 PS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Νέα Ford Mustang Mach-E RWD 294 PS
Δοκιμή: Ford Ranger Raptor
Τo ηλεκτρικό Ford E-Transit έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου (+video)

Advertisement