Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φαντάζεστε έτσι το μελλοντικό Jeep Renegade;

Ελλάδα 2:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φαντάζεστε έτσι το μελλοντικό Jeep Renegade;

ΝΕΑ

Φαντάζεστε έτσι το μελλοντικό Jeep Renegade;

ΝΕΑ

Το μέλλον του boxy SUV της Jeep παραμένει στον «αέρα», ωστόσο κάποιοι έχουν μία ιδέα του πως μπορεί να μοιάζει.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Renegade δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του το 2014, ξεφεύγοντας από τα σχήματα αμαξώματος που είχαμε συνηθίσει από την αμερικανική μάρκα.

Μία δεκαετία μετά, η εμπορική του πορεία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, όντας ένα από τα πιο προσιτά και ταυτόχρονα δημοφιλέστερα μοντέλα της Jeep.

Με την εταιρεία να μην έχει γνωστοποιήσει τις σκέψεις της για την επόμενη γενιά του Renegade, μερικοί πιστεύουν ότι αυτή θα παρουσιαστεί το 2027. Ωστόσο, αυτό στηρίζεται μόνο σε θεωρίες, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα δούμε ένα αντίστοιχο ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Καθώς οι φήμες αναφορικά με το μοντέλο συνεχίζονται, ορισμένοι έχουν σχηματίσει στη φαντασία και τους υπολογιστές τους μία εικόνα του πως θα μπορούσε να μοιάζει μελλοντικά το Renegade.

Συγκεκριμένα το κανάλι του YouTube, Q Cars δημοσιοποίησε μία δημιουργία του, όπου φαίνεται ένα υποτιθέμενο Renegade του 2027.

Το ψηφιακό αυτοκίνητο δημιουργήθηκε μέσω CGI και ομολογουμένως, περισσότερο θυμίζει ένα μαζεμένο και ιδιόρρυθμο Compass παρά Renegade.

Advertisement

Ευτυχώς, δε λείπει η χαρακτηριστική μάσκα της Jeep με τις επτά οπές, με τους διπλούς προβολείς να συνοδεύουν το κύριο κομμάτι του εμπρός μέρους. Χαμηλότερα, είναι χαρακτηριστική η εισαγωγή αέρα χαμηλά με τους αεραγωγούς στο πλάι και τα μαύρα πλαστικά να δημιουργούν ένα ομοιόμορφο σύνολο.

Τα μαύρα πλαστικά συνεχίζονται στα χαμηλότερα σημεία του αμαξώματος, καθώς βρίσκονται στους θόλους, στον πίσω προφυλακτήρα και γύρω από τον διαχύτη.

Advertisement

Συνεχίζοντας με το πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα μάλλον είναι εμπνευσμένα από την Alfa Romeo, με το σπορτίφ στιλ να μη λείπει ούτε εδώ.

Από άλλα χαρακτηριστικά, το καπό είναι μυώδες, οι καθρέφτες αρκετά μεγάλοι, ενώ υπάρχουν και ράγες οροφής. Το σύνολο στέκεται σε αλουμινένιους τροχούς μέσου μεγέθους.

Συνολικά, το ντιζάιν μάλλον δε θα βρει πολύ κόσμο σύμφωνο, καθώς απέχει από το boxy, χαρακτηριστικό αμάξωμα του Renegade.

Advertisement

Συνεπώς, αποκλείουμε ότι θα μπει ποτέ ένα τέτοιο σχέδιο στα μυαλά, στο χαρτί, πόσο μάλλον στην παραγωγή της Jeep.