Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τα Kia PBV στην Έκθεση IAA

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τα Kia PBV στην Έκθεση IAA

ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τα Kia PBV στην Έκθεση IAA

ΝΕΑ

Τα πρωτότυπα Kia PBV κάνουν ευρωπαϊκή πρεμιέρα, με τα PV5 και PV7 να παρουσιάζονται στο περίπτερο της κορεατικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της Kia (Hall13, location C71) θα παρουσιαστούν τα πρωτότυπα PV5 High Roof, PV5 People Mover, PV5 3D και PV7, στο πλαίσιο της Έκθεσης IAA στο Ανόβερο.

Τα Kia PBV τα οποία είναι αμιγώς ηλεκτρικά, συνδεδεμένα και προσαρμόσιμα, αποτελούν μια ανατρεπτική προσέγγιση στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την εισαγωγή της πρώτης έκδοσης παραγωγής να προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2025.

«Τα ευέλικτα και εξαιρετικά πολύπλευρα PBV πρόκειται να αλλάξουν εντελώς τα logistics και τις μεταφορές, με μια πραγματικά πελατοκεντρική προσέγγιση και μια ενιαία ηλεκτρική πλατφόρμα που μπορεί να προσαρμοστεί για πολλαπλές ανάγκες μετακίνησης», δήλωσε ο Marc Hedrich, Πρόεδρος της Kia στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Να σημειώσουμε ότι τα Kia PBV είναι ιδανικά τόσο για B2B όσο και για ιδιώτες πελάτες. Ως ολοκληρωμένες λύσεις μετακίνησης, τα PBV συνδυάζουν μοναδικά κατάλληλα για χρήση EV με προηγμένες λύσεις λογισμικού, ασύρματες ενημερώσεις (over the air) και τις καλύτερες διαστάσεις και χωρητικότητα φόρτωσης στην κατηγορία τους, με εξαιρετική ευελιξία και το χαμηλότερο ύψος εισόδου στην αγορά.

Η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των PBV θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο περίπτερο της Kia.