Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι αναβαθμίζεις σωστά μία Toyota GR Supra

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι αναβαθμίζεις σωστά μία Toyota GR Supra

ΝΕΑ

Έτσι αναβαθμίζεις σωστά μία Toyota GR Supra

ΝΕΑ

Χωρίς υπερβολές και με αναβαθμίσεις ουσίας, η AC Schnitzer παρουσίασε ένα μεγάλο κιτ βελτίωσης για το εμβληματικό μοντέλο της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στη βελτίωση και την αναβάθμιση των BMW, λογικό και επόμενο ήταν κάποια στιγμή η AC Schnitzer να ασχοληθεί και με την Toyota GR Supra.

Έτσι, κατασκεύασε και διαθέτει στο ευρύ κοινό ένα εκτενές πακέτο αναβαθμίσεων που μπορούν δυνητικά να κάνουν την Toyota ακόμα πιο σπορ και πιο πισταδόρικη.

Ξεκινώντας από την «καρδιά» του εμβληματικού μοντέλου, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει αναβαθμίσεις τόσο για τον 3λιτρο εξακύλινδρο turbo, όσο και για τον 2λιτρο τετρακύλινδρο turbo.

Advertisement
Advertisement

Ο εξακύλινδρος φτάνει πλέον τους 405 ίππους και τα 600 Nm ροπής (από 344 και 500 Nm αντίστοιχα) και ο τετρακύλινδρος τους 304 ίππους και 470 Nm ροπής (από τους 261 και 400 Nm αντίστοιχα). Για τους γνήσιους petrolheads, διατίθεται και εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι με απολήξεις από ανθρακονήματα.

Η πιο ουσιαστική αναβάθμιση όμως της AC Schnitzer αφορά στην προσαρμοστική ανάρτηση με τους ενεργούς αποσβεστήρες που ρυθμίζονται χειροκίνητα για την απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς.

Τα νέα ελατήρια εξασφαλίζουν καλύτερο κράτημα στο αυτοκίνητο, ενώ η γερμανική εταιρεία διαθέτει και ελατήρια με μικρότερη διαδρομή για όσους θέλουν να χαμηλώσουν τη GR Supra.

Advertisement

Η AC Schnitzer διαθέτει επίσης ζάντες 20 και 21 ιντσών με μεγάλη γκάμα ως προς τη σχεδίαση, μαζί με μερικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Μεταξύ των οποίων βρίσκεται μία πίσω αεροτομή από carbon, ένα splitter επίσης από ανθρακονήματα, καθώς και αεροδυναμικά flaps.

Το εσωτερικό έχει μικρές μόνο αλλαγές, με την AC Schnitzer να προσθέτει νέα αλουμινένια πεντάλ, νέους διακόπτες για τον χειρισμό του infotainment και θήκη για το κλειδί της GR Supra.

Advertisement