Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέα Jaguar τετράθυρη και ηλεκτρική

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέα Jaguar τετράθυρη και ηλεκτρική

ΝΕΑ

Έρχεται νέα Jaguar τετράθυρη και ηλεκτρική

ΝΕΑ

Η ιστορική βρετανική μάρκα συνεχίζει το άνοιγμά της στα ηλεκτρικά με ένα νέο σπορ μοντέλο που θα εντυπωσιάσει.

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar ήταν από τις πρώτες εταιρίες της Ευρώπης που μπήκε στην ηλεκτροκίνηση, με την i-Pace. Και όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να εξηλεκτρίζει την γκάμα της, με ορόσημο το 2030.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, όχι μόνο έχουν διακριτή θέση οι μάρκες μέσα στο γκρουπ JLR αλλά έγιναν και τεράστιες επενδύσεις για το ηλεκτρικό μέλλον της Jaguar.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία μέσα στο επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο που προλογίζει το νέο της μοντέλο GT.

Advertisement
Advertisement

Το ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τονίζοντας τη σημασία της αγοράς για τους στρατηγικούς στόχους της Jaguar.

Με φιλοδοξίες να ανταγωνιστεί μάρκες όπως η Bentley και η Porsche, η Jaguar στοχεύει να διατηρήσει την ξεχωριστή της θέση στην κατηγορία των premium ηλεκτρικών οχημάτων.

Η βάση για την ηλεκτρική γκάμα της Jaguar στηρίζεται στην Jaguar Electrified Platform, μια ειδική αρχιτεκτονική που έχει σχεδιαστεί για να προσδώσει στα οχήματα της Jaguar μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Advertisement

Οι προδιαγραφές που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Jaguar θέλουν αυτό το μοντέλο να ξεπερνά τα 700 χιλιόμετρα σε αυτονομία ενώ η τιμή της αναμένεται να ξεκινά πάνω από τις 110.000 ευρώ, καθώς η Jaguar γίνεται ακόμα πιο premium σε όλα της.

Το επερχόμενο τετράθυρο GT, το οποίο θα αντλεί έμπνευση από κλασικά μοντέλα όπως η E-Type, αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στη γκάμα της Jaguar όταν κυκλοφορήσει στην αγορά το 2025.

Advertisement