Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται facelift για την Toyota Corolla Cross

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται facelift για την Toyota Corolla Cross

ΝΕΑ

Έρχεται facelift για την Toyota Corolla Cross

ΝΕΑ

Μία μικρή αισθητική ανανέωση βελτιώνει την εικόνα του δημοφιλούς SUV της ιαπωνικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο της, η Toyota Corolla Cross περνά από facelift, αρχικά διαθέσιμο μόνο στην Ταϊλάνδη, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport.

Οι αναβαθμίσεις δεν επηρεάζουν τα τεχνικά στοιχεία, οπότε οι ιδιοκτήτες των μοντέλων πριν το facelift δεν χάνουν κανένα νέο χαρακτηριστικό.

Το Corolla Cross στην Ευρώπη συνεχίζει να προσφέρεται ως υβριδικό με κινητήρες βενζίνης 1,8 και 2,0 λίτρων, ενώ στην παγκόσμια αγορά υπάρχει και μια τετρακύλινδρη έκδοση 2,0 λίτρων με 177 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές είναι αισθητικές, όπως η επανασχεδιασμένη μάσκα με βαμμένη επιφάνεια και κυψελοειδές μοτίβο, οι νέοι προβολείς LED με διαδοχικά φλας και τα μεγαλύτερα στοιχεία φλας στους πλαϊνούς καθρέφτες.

Το πίσω μέρος διαθέτει λίγο διαφορετικά φώτα, αλλά η συνολική αισθητική παραμένει αμετάβλητη.

Στο εσωτερικό, η Corolla Cross υιοθετεί τη σχεδίαση της στάνταρ Corolla. Το facelift περιλαμβάνει μια κεντρική οθόνη αφής 10,5 ιντσών ενώ διατίθενται όλες οι ψηφιακές παροχές συνδεσιμότητας όπως το Android Auto και το Apple CarPlay.

Advertisement

Αυτό το facelift διασφαλίζει ότι η Corolla Cross παραμένει ανταγωνιστική στην αγορά των SUV, όντας πλέον ακόμα πιο μοντέρνα και δυναμική σε εμφάνιση.