Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δρομολογείται ανανέωση για το Citroen C4 X

Ελλάδα 18:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δρομολογείται ανανέωση για το Citroen C4 X

ΝΕΑ

Δρομολογείται ανανέωση για το Citroen C4 X

ΝΕΑ

Το πολύ ιδιαίτερο SUV της Citroen πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει μια πιο φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμίσεις στην τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Το Citroen C4 X που παρουσιάστηκε το 2022, αποτελεί μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αναζητούν ένα διαφορετικό πιο σπορ SUV με κουπέ σχεδίαση και μεγάλους χώρους.

Η γαλλική εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε μία μικρής έκτασης αισθητική ανανέωση, έτσι ώστε να το διατηρήσει στην επικαιρότητα για τα επόμενα χρόνια.

Η ανανέωση αυτή θα αφορά όχι μόνο την έκδοση με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα ηλεκτρική εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, φαίνεται ότι θα αλλάξουν τα εμπρός φωτιστικά σώματα, με εντελώς νέας σχεδίασης φώτα ημέρας και νέα μάσκα, ενώ πίσω θα αλλάξουν και εκεί τα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό δεν φαίνεται να υπάρχουν κάποιες σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές, αν και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα υπάρχει αναβάθμιση στα ψηφιακά μέσα και τις τεχνολογίες υποβοήθησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το e-C4 X είχε αναβάθμιση και πριν από ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο ισχυρού ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων και ενός μεγαλύτερου πακέτου μπαταρίας 54 kWh, αυξάνοντας την αυτονομία του κατά περίπου 17% στα 420 χιλιόμετρα.

Advertisement

Επιπλέον, οι εκδόσεις με κινητήρων εσωτερικής καύσης των C4 και C4 X εξοπλίστηκαν με τον νέο ήπιο υβριδικό κινητήρα 1,2 λίτρων της Stellantis νωρίτερα φέτος, δίνοντας σημαντική ώθηση και σε αυτό το κομμάτι της αγοράς, ιδίως για χώρες όπως η Ελλάδα όπου η ηλεκτροκίνηση προχωρά με αργούς ρυθμούς.

Η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου μοντέλου αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, με την πώλησή του να ξεκινά το φθινόπωρο σε τιμές που δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν σημαντικά από τις υπάρχουσες.

Advertisement