Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιτέλους! Βγήκε από τη μαύρη λίστα της Ferrari η Κιμ Καρντάσιαν!

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιτέλους! Βγήκε από τη μαύρη λίστα της Ferrari η Κιμ Καρντάσιαν!

ΝΕΑ

Επιτέλους! Βγήκε από τη μαύρη λίστα της Ferrari η Κιμ Καρντάσιαν!

ΝΕΑ

Η διάσημη περσόνα φαίνεται πως έχει μπει στη μαύρη λίστα της Ferrari για ένα παλαιότερο σκάνδαλο απάτης.

Advertisement
Advertisement

Η Κιμ Καρντάσιαν εκτός από μια πανέξυπνη επιχειρηματίας είναι και λάτρης των αυτοκινήτων. Η συλλογή της είναι μια από τις πιο πλούσιες στον κόσμο με αυτοκίνητα όπως Rolls-Royce, Lamborghini, Bentley και Mercedes-Maybach. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι παραγγέλνει τα αυτοκίνητά της στο χρώμα της αρεσκείας της που είναι μια απόχρωση του ασημί.

Το περίεργο με τη συλλογή της Καρντάσιαν είναι ότι ανάμεσα στα σπάνια και ακριβά αυτοκίνητα δεν υπάρχει καμία Ferrari. Το γεγονός έχει προκαλέσει κατά διαστήματα πολλά ερωτηματικά και είχε επικρατήσει το σενάριο ότι η Ferrari είχε βάλει την Καρντάσιαν στη μαύρη λίστα.

Μια από τις ιστορίες που έχουν διαρρεύσει και είχαν οδηγήσει σε αυτήν την εξέλιξη έχει να κάνει με έναν Μαλαισιανό επιχειρηματία. Το 2011 στο γάμο της Κιμ Καρντάσιαν είχε προσκληθεί ο επιχειρηματίας Τζο Τέικ Λο ο οποίο για δώρο έφερε μαζί του μια ολοκαίνουρια Ferrari 458 Italia.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που δεν ήξερε ωστόσο η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ότι έναν χρόνο αργότερα ο επιχειρηματίας από τη Μαλαισία κατηγορήθηκε για απάτη και διαφθορά. Το FBI ακολούθησε την υπόθεση στενά και εξέδωσε οδηγία στα δικαστήρια των ΗΠΑ να ελεγχθούν όλες οι συναλλαγές του κατηγορούμενου. Για αυτόν το λόγο η Ferrari που είχε δωριθεί στην Καρντάσιαν από τον επιχειρηματία δεν της ανήκει πλέον. Οι ανεπίσημες φήμες ανάφεραν ότι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από τις αμερικανικές αρχές.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε λίγο αργότερα όταν από την Ιταλία έφτασε οδηγία στις ΗΠΑ μια μαύρη λίστα με ονόματα που απαγόρευε να αποκτήσουν Ferrari. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα βρισκόταν η Κιμ Καρντάσιαν η οποία μαζί με άλλους διάσημους όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, o 50 Cent και ο Φλόιντ Μέιγουέδερ δεν μορούσαν να αποκτήσουν Ferrari.

Η Ferrari ωστόσο, το 2022 αποφάσισε να αποσύρει αυτήν την οδηγία δηλώνοντας ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε πελάτες να αποκτήσουν τα μοντέλα τους.