Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Η KGM στην Ελλάδα

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Η KGM στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Επίσημο: Η KGM στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Οπως είχε αποκαλύψη η στήλη του newsauto Πίσω Κίνηση, πλέον και επίσημα η πρώην SsangYong Motor και νυν KGM έρχεται στην ελληνική αγορά, χάρη στην έναρξη συνεργασίας της με την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Advertisement
Advertisement

Η επιβεβαίωση του newsauto και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Απο τον Μαϊο είχε αφήσει το υπονοούμενο η “ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ“, χτες έκανε την αποκάλυψη και σήμερα ανακοινώθηκε.

Η KGM είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου. Αποτελεί συνέχεια της γνωστής και στην Ελλάδα κορεατικής SsangYong που η ιστορία της ξεκινά το 1954. Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της την Νότιο Κορέα, η KGM συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς.

Φημισμένη για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές της τιμές, η KGM διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV, έως σκληροτράχηλα pickup.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε μια πρώτη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων Auto Athina 2024, στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις τιμές και τις προδιαγραφές των μοντέλων, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM ανά την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement