Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW Transporter!

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW Transporter!

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο VW Transporter!

ΝΕΑ

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει την 7η γενιά του εμβληματικού επαγγελματικού της.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen Commercial Vehicles παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες ολοκαίνουργιους Transporter. Κάθε τεχνική λεπτομέρεια και λειτουργία έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Η νέα γενιά προσφέρει περισσότερο χώρο, περισσότερο ωφέλιμο φορτίο, μεγαλύτερη ικανότητα ρυμούλκησης, μεγαλύτερη απόδοση και ακόμη πιο ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά.

Ενώ η Volkswagen Commercial Vehicles έχει διατηρήσει την ξεχωριστή σχεδίαση του Transporter, η μάρκα το έχει επίσης μεταμορφώσει έτοιμο για μια νέα εποχή. Η έβδομη γενιά θα κυκλοφορήσει σε τρεις παραλλαγές Transporter (Kombi, panel van και dropside) και επίσης ως Caravelle (μεταφορά επιβατών).

Τα υπερσύγχρονα turbodiesel, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα κίνησης τροφοδοτούν τα οχήματα. Η τετρακίνηση διατίθεται προαιρετικά. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε ποτέ τόσο μεγάλη γκάμα βαν σε προσφορά: με τα νέα Transporter και Caravelle, το εμβληματικό ID. Buzz και ID.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα μοντέλων:

Η Volkswagen Commercial Vehicles προσφέρει το νέο Transporter ως panel van (διαμέρισμα φόρτωσης για μεταφορά καθαρών εμπορευμάτων), panel van Plus (διαμέρισμα φόρτωσης με δεύτερη σειρά καθισμάτων για συνδυασμένη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών), Kombi (για μεταφορά επιβατών) και ως παραλλαγή διπλής καμπίνας (αμάξωμα πλατφόρμας με μακρύ μεταξόνιο).

Οι εκδόσεις Kombi και panel van είναι προαιρετικά διαθέσιμες με ψηλή οροφή και εκτεταμένο μεταξόνιο. Με τις εννέα θέσεις του, το πιο αποκλειστικό Caravelle έχει αναπτυχθεί για εμπορικές μεταφορές επιβατών – ένα ιδανικό λεωφορείο και ταξί μεγάλης χωρητικότητας.

Advertisement

Η Volkswagen Commercial Vehicles θα προσφέρει το Caravelle ως βασική έκδοση, με προδιαγραφές εξοπλισμού μεσαίου Life ή ως την κορυφαία έκδοση Style.

Το Caravelle διατίθεται και με εκτεταμένο μεταξόνιο. Μια άλλη εκδοχή, η PanAmericana, είναι μια αγαπημένη λατρεία. Με τη στιβαρή σχεδίαση παντός εδάφους και τις αποκλειστικές λεπτομέρειες εξοπλισμού, αυτό το ατρόμητο Bulli θα είναι διαθέσιμο με βάση το Transporter και το Caravelle στη νέα γενιά.

Advertisement

Νέα γκάμα κινητήρων:

Η Volkswagen Commercial Vehicles επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα συστημάτων κίνησης με το ντεμπούτο των νέων εκδόσεων Transporter και Caravelle. Εκτός από τους πιο πρόσφατους κινητήρες turbodiesel (TDI), και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα τόσο με plug-in υβριδική κίνηση όσο και με πλήρως ηλεκτρική κίνηση.

Η φάση προπώλησης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τρεις διαφορετικές επιλογές ισχύος κινητήρα TDI: 81 kW (110 PS), 110 kW (150 PS) και 125 kW (170 PS). Η πρόσφατα αναπτυγμένη plug-in υβριδική μονάδα δίσκου (eHybrid) με ισχύ συστήματος 171 kW (232 PS) μπορεί επίσης να παραγγελθεί ήδη.

Advertisement

Σύντομα θα ακολουθήσουν τρεις ηλεκτρικοί κινητήρες με ισχύ 100 kW (136 PS), 160 kW (218 PS) και 210 kW (286 PS) και καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 64 kWh.

Επιπλέον, θα υπάρχει ηλεκτρική έκδοση με μειωμένη ισχύ και μικρότερη μπαταρία για αστική μεταφορά. Τα μοντέλα TDI και eHybrid διατίθενται με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION διατίθεται προαιρετικά για τις εκδόσεις TDI από 110 kW. Τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα έχουν κίνηση στους πίσω τροχούς. Όλες οι εκδόσεις, διατίθενται και με αυτόματος κιβώτιο 8 σχέσεων.