Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Bentley Flying Spur

Ελλάδα 19:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Bentley Flying Spur

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Bentley Flying Spur

ΝΕΑ

Η ισχυρότερη τετράθυρη Bentley που φτιάχτηκε ποτέ είναι γεγονός, συνδυάζοντας απίστευτη πολυτέλεια και επιδόσεις supercar.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley παρουσίασε το πρώτο της τετράθυρο supercar, τη νέο Flying Spur, σηματοδοτώντας την τέταρτη γενιά αυτού του εμβληματικού πολυτελούς σεντάν επιδόσεων.

Η νέα Flying Spur αφήνει πίσω της τον εμβληματικό W12 και εισάγει το σύστημα Ultra Performance Hybrid, το οποίο συνδυάζει έναν V8 κινητήρα twin-turbo 4,0 λίτρων 600 PS με έναν ηλεκτροκινητήρα 190 PS.

Όταν συνδυάζονται και οι δύο κινητήρες, το αυτοκίνητο αποδίδει 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής, επιταχύνοντας από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,35 δευτερόλεπτα, μισό δευτερόλεπτο βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Advertisement
Advertisement

Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει έως και 76 χιλιόμετρα μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, καθιστώντας το κατάλληλο για οδήγηση στην πόλη και σε Ζώνες Μηδενικών Εκπομπών.

Η συνδυασμένη αυτονομία (κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα) φθάνει τα 829 χιλιόμετρα.

Η μπαταρία των 25,9 kWh μπορεί να γεμίσει πλήρως σε λιγότερο από 3 ώρες με μέγιστη ισχύ φόρτισης 11 kW.   

Advertisement

Το υβριδικό σύστημα Ultra Performance Hybrid συνδυάζεται με το Performance Active Chassis της Bentley, το οποίο περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το Bentley Dynamic Ride, το σύστημα τετραδιεύθυνσης και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Εξωτερικά, η σχεδίαση της νέας Flying Spur διατηρεί την κομψότητα του προκατόχου της, με διακριτικές αναβαθμίσεις που ενισχύουν τη σπορ γοητεία της.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει νέα σχέδια καθισμάτων με τρισδιάστατο “διαμαντένιο” καπιτονέ, σκούρα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία και ανανεωμένα όργανα οδήγησης.

Η Flying Spur προσφέρει επίσης μια εκτεταμένη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης, συμπεριλαμβανομένης μιας γκάμας βαφής 101 χρωμάτων και μιας ποικιλίας εσωτερικών φινιρισμάτων.

Το εσωτερικό έχει τελειοποιηθεί με νέες επιλογές ραφών, και βελτιωμένες λειτουργίες ευεξίας, όπως έξυπνος ιονισμός αέρα και αυτόματη ρύθμιση της στάσης και στα τέσσερα καθίσματα.

Advertisement

Αυτές οι βελτιώσεις εξασφαλίζουν μια πολυτελή και εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία, η οποία συμπληρώνεται από την εισαγωγή του My Bentley App Studio, το οποίο φέρνει πλήθος εφαρμογών στα χέρια του οδηγού.

Η νέα αρχιτεκτονική της Flying Spur υποστηρίζει την προηγμένη τεχνολογική σουίτα του, προσφέροντας βελτιωμένο infotainment και πλήθος εξελιγμένων ψηφιακών παροχών.

Συνολικά, η νέα Flying Spur αποτελεί ένα αξιοσημείωτο μείγμα επιδόσεων, πολυτέλειας και προηγμένης τεχνολογίας, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τα πολυτελή σεντάν.

Οι παραδόσεις της νέας Flying Spur θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τις 200.000 ευρώ στην Ευρώπη.