Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εορταστική ατμόσφαιρα με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση και τα πιο premium ηχεία

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εορταστική ατμόσφαιρα με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση και τα πιο premium ηχεία

ΝΕΑ

Εορταστική ατμόσφαιρα με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση και τα πιο premium ηχεία

ΝΕΑ

Χριστούγεννα, τζάκι, φαγητό, αγκαλιές, ανεβασμένη διάθεση, δώρα…

Advertisement
Advertisement

Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γιορτινής ατμόσφαιρας και η αλήθεια είναι πως η διεθνής μουσική βιομηχανία μας έχει χαρίσει σπουδαία «κομμάτια» να παίζουν σε λούπα αυτές τις μέρες… «It’s the most wonderful time of the year» τραγουδάει ο Andy Williams και εμείς δυναμώνουμε την ένταση στο ηχείο.

Ηχείο. Η πιο σωστή «επένδυση» που μπορεί να γίνει ενόψει των εορτών. Από το πρωί, σε χαμηλή ένταση, όση ώρα ευχαριστιόμαστε τον καφέ και το πρωινό μας κοιτάζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το απόγευμα αγκαλιά με τα παιδιά στον καναπέ απολαμβάνοντας χριστουγεννιάτικες ταινίες, μέχρι αργά το βράδυ σε υψηλή ένταση, αφού υποδεχτούμε το νέο έτος, διασκεδάζοντας παρέα με τους φίλους μας.

Φυσικά, ο λόγος για τα ηχεία Sonos. Διότι οι γιορτές «ακούγονται» καλύτερα με Sonos! Φέτος, αποκτήστε και εσείς τον μοναδικό ήχο Sonos που θα πλαισιώσει μοναδικές στιγμές και θα ενισχύσουν τις αναμνήσεις σας, ανάλογα με το πώς προτιμάτε να απολαμβάνετε τις γιορτινές μέρες σας στο σπίτι.

Advertisement
Advertisement

Κι αν ψάχνετε ακόμη τα δώρα που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας (ή τον εαυτό σας), οι ιδανικές προτάσεις δώρων είναι τα προϊόντα Sonos που προσφέρονται σε ειδικές, εορταστικές τιμές! Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε σε ποια κατηγορία ανήκετε, για να βρείτε το δικό σας Sonos και να «εξοπλιστείτε» κατάλληλα για τις γιορτές!

1.Για εκείνους που προτιμούν να περνούν τις γιορτές στον καναπέ, απολαμβάνοντας χριστουγεννιάτικες ταινίες, αγκαλιά με τους αγαπημένους τους, υπάρχουν επιλογές Home Theater:

Advertisement

Ζωντανέψτε την ψυχαγωγία και απολαύστε εκπληκτικά ρεαλιστικό χωρικό ήχο που υποστηρίζεται από 3D Dolby Atmos με το Arc, τώρα στα 799 ευρώ (έκπτωση 200 ευρώ).

Από μουσική έως ταινίες, η Beam (Gen2) εμπλουτίζει όλη τη διασκέδασή σας με Dolby Atmos, παρέα με το Beam (Gen 2), τώρα στα 399 ευρώ (έκπτωση 150 ευρώ).

Advertisement

Όσοι προτιμούν να αναβαθμίσουν την τηλεοπτική και τη μουσική τους εμπειρία καθώς και την εμπειρία του gaming, μπορούν να το πετύχουν με το εντυπωσιακά compact και εύχρηστο soundbar Ray, τώρα στα 199 ευρώ (έκπτωση 100 ευρώ).

Ακούστε και νιώστε τη διαφορά με δυνατά μπάσα Sub, τώρα στα 699 ευρώ  (έκπτωση 200 ευρώ). Εναλλακτικά, νιώστε περισσότερο βυθισμένοι σε κάθε σκηνή και τραγούδι με εκπληκτικά πλούσια, καθαρά και ισορροπημένα μπάσα Sub Mini, τώρα στα 399 ευρώ (έκπτωση 100 ευρώ).

Advertisement

Έξτρα επιλογές για τους πιο μυημένους:

  • Premium Immersive set με Arc – Arc + 2xOne SL+Sub. Τώρα στα 1.597 ευρώ (έκπτωση 699 ευρώ).
  • Premium Entertainment set με Arc– Arc + Sub, τώρα στα299 ευρώ (έκπτωση 599 ευρώ).
  • Immersive set με Beam– Beam (Gen 2) + 2xOne SL+ Sub Mini, τώρα στα 997 ευρώ (έκπτωση 449 ευρώ).
  • Entertainment set με Beam– Beam (Gen 2) + Sub Mini, τώρα στα 699 ευρώ (έκπτωση 349 ευρώ).

2. Αν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλη μέρα και αναζητείτε τον τέλειο ήχο (και το πιο premium ηχείο):

Το One SL, προσφέρει εξαιρετικό ήχο για κάθε χώρο. Ο σχεδιασμός του είναι μικρών διαστάσεων, ώστε να χωράει σε κάθε χώρο. Τώρα στα 149 ευρώ με έκπτωση 50 ευρώ. Επίσης, το Five, είναι ένα ηχείο υψηλής πιστότητας για τέλειο ήχο. Τώρα στα 499 ευρώ και έκπτωση 150 ευρώ.

3. Αν προτιμάτε τα φορητά ηχεία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 3 σπουδαίες επιλογές και να αποκτήστε εξαιρετικό ήχο όπου και αν βρίσκεστε με τα φορητά ηχεία της Sonos. Έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν και να κάνουν soundtrack κάθε σας περιπέτεια. Συγκεκριμένα:

Με το Roam SL, όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε πλέον να έχετε πλούσιο και λεπτομερή ήχο, που δεν θα περιμένατε ποτέ από ένα τόσο μικρό ηχείο. Τώρα στα 129 ευρώ (έκπτωση 50 ευρώ). Ενώ το ανθεκτικό και έξυπνο ηχείο για υψηλή ποιότητα ήχου μέσα και έξω από το σπίτι, Move, θα το βρείτε τώρα στα 299 ευρώ (έκπτωση 150 ευρώ).

Όπως κι αν προτιμάτε να απολαμβάνετε την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, η αλήθεια είναι πως μία γλυκιά χριστουγεννιάτικη ταινία μπορεί να μας φέρει πιο κοντά με τους αγαπημένους μας, μία αυθόρμητη χορευτική κίνηση θα εκτιμηθεί περισσότερο από τον έτερον ήμισυ αυτές τις μέρες, ενώ η γιορτινή μουσική που μπορεί πάντα να παίζει στο background θα μας βοηθήσει εμάς τους ίδιους να υποδεχτούμε ακόμα πιο χαμογελαστοί και αισιόδοξοι το 2024. Καλές γιορτές!