Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ενα… οδυνηρό θέαμα με μία σπάνια Lamborghini (+video)

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ενα… οδυνηρό θέαμα με μία σπάνια Lamborghini (+video)

ΝΕΑ

Ενα… οδυνηρό θέαμα με μία σπάνια Lamborghini (+video)

ΝΕΑ

Είσαι, δεν είσαι φίλος των ιταλικών supercar, δεν γίνεται να μην πονέσει η καρδιά σου βλέποντας ένα τόσο σπάνιο κομμάτι να φλέγεται.

Advertisement
Advertisement

Πριν μερικές εβδομάδες, δημοσιοποιήθηκε στα social media ένα βίντεο όπου φαίνεται ο κινητήρας μίας Lamborghini Aventador SVJ 63 να παίρνει φωτιά. Και δευτερόλεπτα μετά, ολόκληρο το αυτοκίνητο έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ευτυχώς χωρίς τον οδηγό μέσα.

Τα άτομα από το αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα στη Lamborghini και βιντεοσκοπούσαν την κατάσταση προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τον οδηγό ότι ο V12 έχει πάρει φωτιά. Όπως αποδείχθηκε, ο οδηγός το είχε καταλάβει και σταμάτησε λίγο πιο κάτω, αποχώρησε και άφησε τη σπάνια Aventador στη μοίρα της.

Η πόρτα του οδηγού έμεινε ανοιχτή, γεγονός που αποδεικνύει το παραπάνω σενάριο. Από όσα γνωρίζουμε σχετικά με την ιστορία, η Aventador SVJ μαζεύτηκε από ρυμουλκό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Το που ακριβώς έλαβε χώρα το συμβάν παραμένει ακόμα άγνωστο, το μόνο για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι πως συνέβη κάπου στην Κίνα.

Ο λόγος που άρπαξε φωτιά ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,2 λίτρων είναι επίσης άγνωστος, με τη Lamborghini να μην αναφέρει κάτι δημόσια μετά την καθιερωμένη επιθεώρηση του αυτοκινήτου.

Όσο και αν μερικοί δε λυπούνται έναν άνθρωπο που έχει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ να διαθέσει για την αγορά μίας Lamborghini Aventador SVJ 63, είναι δύσκολο να χάνεις ένα μοντέλο που υπάρχουν μόλις 62 όμοιά του στον κόσμο.