Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ecocar Victory: Ο καθημερινός, πιστός συνεργάτης του επαγγελματία

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ecocar Victory: Ο καθημερινός, πιστός συνεργάτης του επαγγελματία

ΝΕΑ

Ecocar Victory: Ο καθημερινός, πιστός συνεργάτης του επαγγελματία

ΝΕΑ

Tα νέα ηλεκτρικά βαν της Ecocar συνιστούν μία ολοκαίνουργια και απόλυτα προσιτή πρόταση για τον επαγγελματία.

Advertisement
Advertisement

Τα ηλεκτρικά, επαγγελματικά Ecocar Victory είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διαχειρίζονται μεγάλα ωφέλιμα φορτία, καθιστώντας τα κατάλληλα για εμπορικές μεταφορές που απαιτούν μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Όντας φιλικά προς το περιβάλλον, παρέχουν γρήγορες, αποτελεσματικές και συνεπείς επαγγελματικές λύσεις με ευελιξία, ταχύτητα και οικονομία στη χρήση.

Οι εξωτερικές τους διαστάσεις ανέρχονται σε μόλις 4,4 μέτρα μήκος, 1,65 μέτρα πλάτος και 1,92 μέτρα ύψος, ενώ η δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου είναι στα 965 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Τα Victory διαθέτουν 3 πόρτες για εύκολη πρόσβαση, με το μικρότερο μοντέλο της σειράς, το Ecocar Van να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία, χωρίς καν να λάβουμε υπόψιν τα φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δίνουν όλα τα επαγγελματικά μοντέλα της Ecocar.

Πλέον, όμως, η εταιρεία διαθέτει στην Ελλάδα και το πρώτο ηλεκτρικό διπλοκάμπινο pickup της αγοράς, το Ecocar Victory Double Cabin.

Με ωφέλιμο φορτίο 1.115 κιλά, το μοντέλο είναι διαθέσιμο μαζί με το κλειστό Victory Van και το μονοκάμπινο Victory Pick Up.

Advertisement

Όλα τα μοντέλα της γκάμας Victory τροφοδοτούνται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη, που στέλνει 80 ίππους και 200 Nm ροπής στον πίσω άξονα και αντλεί την ενέργεια του από μια μπαταρία λιθίου σιδήρου φωσφόρου χωρητικότητας 41,86 kWh ικανή να εξασφαλίσει 300 χιλιόμετρα αυτονομίας. Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 100χλμ./ ώρα.

Σε έναν ταχυφορτιστή η μπαταρία φορτίζει σε μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ η φόρτιση από ένα wallbox διαρκεί περίπου 7-10 ώρες.

Advertisement

Τα Victory Double Cabin, Van και Single Cabin φέρουν ατσάλινους τροχούς με ελαστικά διαστάσεων 175R14LT, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.

Στον τομέα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας φέρουν αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V.

Αναλυτικά, οι τιμές των Ecocar Victory:

  • Ecocar Victory Van – 26.600 ευρώ
  • Ecocar Victory Pick Up – 25.500 ευρώ
  • Ecocar Victory Double Cabin – 28.800 ευρώ
    (Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ποσό των 6.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης).