Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έχετε ηλεκτρική Jaguar; Καλύτερα να την παρκάρετε απέξω!

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχετε ηλεκτρική Jaguar; Καλύτερα να την παρκάρετε απέξω!

ΝΕΑ

Έχετε ηλεκτρική Jaguar; Καλύτερα να την παρκάρετε απέξω!

ΝΕΑ

Μία αστοχία στο update του λογισμικού της I-Pace αναγκάζει τη βρετανική εταιρεία να προχωρήσει ξανά σε ανακλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Στην ανάκληση 2.760 I-Pace προχωράει η Jaguar, καθώς ανακαλύφθηκε ότι η μπαταρία τους έχει πιθανότητες υπερθέρμανσης που οδηγεί σε φωτιά.

Λόγω της δημοσιοποίησης του ζητήματος, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) ζήτησε από τους ιδιοκτήτες Jaguar I-Pace να παρκάρουν εκτός ιδιωτικών, κλειστών και περιφραγμένων χώρων.

Αυτό θα πρέπει να γίνεται για 30 μέρες επιπλέον, αφότου η Jaguar θα έχει επιλύσει το θέμα λογισμικού που έχει προκύψει. Το άσχημο για τους πελάτες της εταιρείας, είναι ότι υπήρξαν ξανά ανακλήσεις στο κοντινό παρελθόν, αλλά το update αποδείχθηκε ανεπαρκές.

Advertisement
Advertisement

Το ζήτημα ξεκίνησε, αφότου τρεις I-Pace στις ΗΠΑ «λαμπάδιασαν» μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού.

Το τιμητικό για τη Jaguar είναι ότι συνέχισε να ελέγχει την κατάσταση των I-Pace και μετά το update, ώστε να σιγουρευτεί ότι ήταν επιτυχημένο. Παρότι δεν ήταν, τα αντανακλαστικά της ήταν ακαριαία και τώρα ανακαλεί όλες τις I-Pace που αποτέλεσαν μέρος της τελευταίας ανάκλησης H484.

Βάσει όσων γνωρίζουμε, η επικείμενη αναβάθμιση λογισμικού θα περιορίζει τη φόρτιση του αυτοκινήτου στο 80%. Ευτυχώς, αυτό θα αποτελέσει την προσωρινή λύση, καθώς η μόνιμη βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.