Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

DS Automobiles: Μία σπέσιαλ κολεξιόν διαθέσιμη για κάθε μοντέλο

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DS Automobiles: Μία σπέσιαλ κολεξιόν διαθέσιμη για κάθε μοντέλο

ΝΕΑ

DS Automobiles: Μία σπέσιαλ κολεξιόν διαθέσιμη για κάθε μοντέλο

ΝΕΑ

Εμπνευσμένη από τα ταξίδια και τις ιστορίες του καλλιτέχνη Antoine de Saint Exupery, η ομώνυμη κολεξιόν έρχεται στα DS 3, DS 4 και DS 7.

Advertisement
Advertisement

Η DS Automobiles συνεχίζει την παράδοση να παρουσιάζει τις νέες συλλογές της κάθε χρόνο, όπως συμβαίνει στον κόσμο της υψηλής μόδας. Αυτές οι μοναδικές προτάσεις αποτελούν ισχυρή έκφραση μιας αναγνωρισμένης τεχνογνωσίας που ενσαρκώνει τις αξίες της εταιρείας.

Η συλλογή 2024 είναι μια πλούσια συνεργασία με ένα σύμβολο της γαλλικής ιστορίας. Έναν άνθρωπο που ήταν ταυτόχρονα ποιητής και ταξιδιώτης, συγγραφέας και ήρωας: τον Antoine de Saint Exupery.

Οι ιστορίες του ενέπνευσαν την ομάδα της DS Automobiles και έδωσαν το έναυσμα για τρία μοντέλα με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που συνδέονται με τέσσερα από τα έργα του: Ο Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, το Κάστρο και η Νυχτερινή Πτήση.

Advertisement
Advertisement

Συλλογή Antoine de Saint Exupery: τρία εμπνευσμένα μοντέλα

Η συλλογή Antoine de Saint Exupery, η οποία προσφέρεται στα μοντέλα DS 3, DS 4 και DS 7, εισάγει μία αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του καλλιτέχνη.

Κάθε μοντέλο διατίθεται με ένα νέο ειδικό χρώμα «Night Flight». Αυτό το περλέ χρώμα δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

Advertisement

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναβιώνει τη γλώσσα των αεροπόρων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα με ένα ζεστό και ανθεκτικό δέρμα Nappa Criollo Brown, το οποίο απεικονίζει μια μοναδική τεχνογνωσία επεξεργασίας του και τη χρήση πολυτελών υλικών που είναι αγαπητά στην DS Automobiles.

Τα δέρματα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια τεχνική κεντήματος στο τελείωμα του ταμπλό για να θυμίζει το ίχνος ατμών ενός αεροσκάφους. Διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά ένθετα, καθώς και διακοσμητικά στα μαρσπιέ των θυρών, ολοκληρώνουν την υπογραφή της αποκλειστικής συλλογής Antoine de Saint Exupery.

Advertisement

Αυτές οι πινακίδες περιλαμβάνουν αποσπάσματα και σχέδια, από τα εμπνευσμένα έργα, και την υπογραφή του καλλιτέχνη. Το σκίτσο του παραπέμπει στην άτρακτο ενός αεροπλάνου. Ο έλικας στη μέση θυμίζει ένα αστέρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για τους αεροπόρους και γενικότερα τους ταξιδιώτες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού του λανσαρίσματος της συγκεκριμένης Συλλογής, ένα πιστοποιητικό ονομασίας ενός αστεριού θα προσφερθεί στους ογδόντα πρώτους Ευρωπαίους πελάτες.