Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Διπλάσια ισχύ υπόσχονται οι ηλεκτρικές Bentley

Ελλάδα 17:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διπλάσια ισχύ υπόσχονται οι ηλεκτρικές Bentley

Mobility

Διπλάσια ισχύ υπόσχονται οι ηλεκτρικές Bentley

Mobility

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Bentley θα δώσουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να αναγεννηθεί προσφέροντας την κορυφαία ποιότητα στην οποία έχει παράδοση, με αντίστοιχα πολύ υψηλή απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Σε μια πρόσφατη τοποθέτησή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Bentley, Adrian Hallmark ήταν πολύ ενθουσιώδης αναφορικά με το μέλλον.

Πιστεύει ότι η μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια θα είναι απαραίτητη για την επιβίωση της μάρκας, ενώ παράλληλα θα δώσει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της τη δύναμη που επιθυμούν. Ο Hallmark είπε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τη Bentley προκειμένου να προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια συνδυαστικά με απόδοση που μέχρι τώρα ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της μάρκας δεν μπορούσε να φανταστεί.

Advertisement
Advertisement

«Εκτός του ότι όλες οι παραδοσιακές αξίες που διέπουν το όνομα της Bentley θα ανέβουν πολλά σκαλοπάτια στο μέλλον, τα μοντέλα μας θα προσφέρουν έως και 100% μεγαλύτερη ισχύ από ότι συμβαίνει σήμερα» ξεκαθάρισε ο Hallmark. Με δεδομένο το ότι αυτή τη στιγμή η δυνατότερη πρόταση της Bentley είναι αυτή που έχουν τον W12 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 6,0 λίτρων που αποδίδει 740 ίππους, δεν είναι υπερβολή να περιμένουμε στο μέλλον ηλεκτρικό μοντέλο που θα έχει ισχύ πολύ κοντά στους 1.500 ίππους.

Ο Hallmark υπογραμμίζει πάντως πως αυτού του είδους οι επιδόσεις δεν θα είναι εις βάρος της αυτονομίας, καθώς αυτή θα ποικίλλει από 563 έως 724 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Επίσης, μέσα στις προδιαγραφές τους θα είναι και η ταχεία φόρτιση, που θα επιτρέπει το ενεργειακό απόθεμα των μπαταριών να πηγαίνει από το 10 έως το 80 τοις εκατό σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H ξεχωριστή Bentley Continental «Le Mans Collection»
Αν θέλεις ντε και καλά coupe Bentley, η Ares Modena την έχει
Η Bentley «τελειώνει» τον εμβληματικό W12

Advertisement