Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

DFSK 500: Το ευρύχωρο SUV με τιμή… supermini!

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DFSK 500: Το ευρύχωρο SUV με τιμή… supermini!

ΝΕΑ

DFSK 500: Το ευρύχωρο SUV με τιμή… supermini!

ΝΕΑ

Το 500 της DFSK σπάει τα ταμπού των ακριβών SUV προσφέροντας το πιο value for money πακέτο στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Η DFSK ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να καταστήσει την απόκτηση ενός πρακτικού και ευρύχωρου αυτοκινήτου εφικτή για όλους. Και το κάνει λανσάροντας ένα προσιτό μοντέλο της κατηγορίας C-SUV που προσφέρει στον οικογενειάρχη κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο μετακίνησης, χάρη στους μεγάλους χώρους, την άνεση, την ασφάλεια και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Για να καταρρίψει όλα τα ταμπού στην κατηγορία η DFSK αποφάσισε να λανσάρει το 500, ένα έξυπνο, άνετο και οικονομικό SUV το οποίο δεν κάνει εκπτώσεις πουθενά. Για αυτό το καλοφτιαγμένο και ποιοτικό 500 πείθει άμεσα τον ενδιαφερόμενο χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό του που εντυπωσιάζει.

Το πληθωρικό του μέγεθος με μήκος 4,38 μέτρα και ύψος 1,64 μέτρα, τοποθετεί το 500 στην κορυφή της κατηγορίας του, ενώ το μεταξόνιο των 2,65 μέτρων εξασφαλίζει την ευρυχωρία και την άνεση που περιμένει κανείς από ένα ολοκληρωμένο SUV.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα σημεία που ξεχωρίζουν από τον σχεδιασμό είναι οι LED προβολείς που θυμίζουν το αυτοκρατορικό βλέμμα ενός λιονταριού και εγγυώνται τη σωστή ορατότητα ακόμη και στο πιο βαθύ σκοτάδι. Επιπλέον, οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών έχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό και δίνουν μια σπορ αίσθηση στο SUV, ενώ η DFSK δίνει τη δυνατότητα μεγάλης ποικιλίας χρωματικών συνδυασμών.

Το εσωτερικό, οι επιβάτες θα απολαύσουν τεράστιους χώρους, έξυπνα σημεία αποθήκευσης και ποιοτικά υλικά, όπως τα δερμάτινα καθίσματα. Η πανοραμική οροφή ενισχύει στην αίσθηση ευεξίας και ελευθερίας ιδιαίτερα στο ταξίδι, ενώ η τεχνολογία είναι ορατή παντού.

Στο βασικό αλλά υπερπλήρη εξοπλισμό του E500 θα συναντήσει κανείς μία μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών που αποτελεί το βασικό στοιχείο του σύγχρονου συστήματος infotainment με συνδεσιμότητα (Android Auto και Apple CarPlay) προσφέροντας ταυτόχρονα online σύνδεση και πλοήγηση υψηλού επιπέδου.

Advertisement

Το DFSK 500 είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε όλες τις εκδόσεις που αναβαθμίζει την καθημερνή χρηστικότητα και κάνει πιο ξεκούραστη την οδήγηση εντός και εκτός πόλης.

Το αυτόματο κιβώτιο συνεργάζεται με έναν οικονομικό και αποδοτικό κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων απόδοσης 114 ίππων και 148 Nm ροπής οποίος ξεχωρίζει για τη βελούδινη λειτουργία του και την ασυναγώνιστη αξιοπιστία του.

Advertisement

Την πρακτικότητα ενισχύει επίσης το σύστημα ανοίγματος χωρίς κλειδί και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών για να μένει ο οδηγός προσηλωμένος στην οδήγηση. Το όφελος του οδηγού είναι τεράστιο καθώς δεν χρειάζεται πλέον να δώσει μία μικρή περιουσία για να τα έχει όλα στο αυτοκίνητό του.

Το DFSK 500 συνοδεύεται από εγγύηση 7 ετών που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και τις υψηλές προδιαγραφές των αυτοκινήτων που κατασκευάζει μία από τις μεγαλύτερες κινεζικές εταιρίες. Όσο για την τιμή του E500, αυτή είναι στα όρια του προκλητικού καθώς ξεκινά από τις 20.700 ευρώ(!), τιμή δηλαδή που συναντάμε σε κορυφαίες εκδόσεις supermini!

Δείτε από κοντά το νέο SUV της DFSK από τις 5 ως τις 13 Οκτωβρίου στην έκθεση Auto Athina 2024 και στο δίκτυο συνεργατών της DFSK Hellas σε 10 σημεία σε όλη την Ελλάδα.


Ποια είναι η DFSK Motors

Advertisement

H DFSK ιδρύθηκε στην Κίνα το 2003 και έκτοτε κινείται σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης. Ήδη καθιερωμένη στην εσωτερική της αγορά σημειώνει πλέον μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό με την γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της, ενώ συνολικά πάνω από 3.000.000 χρήστες οδηγούν τα αυτοκίνητά της.

Το 2017 ήταν μια χρονιά-ρεκόρ με περίπου 400.000 πωλήσεις στο έτος. Η εταιρεία ανήκει στο Seres Group, το οποίο διαθέτει συνολικά επτά εργοστάσια και έξι κέντρα έρευνας και ανάπτυξης (Κίνα, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Γερμανία).

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί η μεγάλη βαρύτητα που δίνει στην ανάπτυξη της συνδεσιμότητας και των νέων τεχνολογιών, δεδομένου ότι ένα από τα κέντρα εξέλιξής του βρίσκεται στη Silicon Valley των ΗΠΑ.

Από το 2008 η DFSK άρχισε να επεκτείνεται δυναμικά και στην Ευρώπη, αναπτύσσοντας σταδιακά δυναμική παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου, όπως τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Στην Ελλάδα η DFSK αντιπροσωπεύεται από το Spanos Group, τον όμιλο που εδώ και δεκαετίες αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας και του σεβασμού στον πελάτη.

Αυτή είναι η DFSK η οποία τώρα έρχεται και στην Ελλάδα με μια πλήρη γκάμα τεχνολογικά προηγμένων αυτοκινήτων, φιλοδοξώντας να κερδίσει και το ελληνικό κοινό με τις εξαιρετικές «value for money» προτάσεις της.