Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia Sandero: Ακόμη φθηνότερο και με το κλειδί στο χέρι

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Sandero: Ακόμη φθηνότερο και με το κλειδί στο χέρι

ΝΕΑ

Dacia Sandero: Ακόμη φθηνότερο και με το κλειδί στο χέρι

ΝΕΑ

Το δημοφιλές μικρό hatchback της Dacia είναι πλέον διαθέσιμο σε ασυναγώνιστη τιμή, με τον πελάτη να λαμβάνει το αυτοκίνητο έτοιμο προς κυκλοφορία.

Advertisement
Advertisement

Το Dacia Sandero και Sandero Stepway, αποτελεί ένα αδιαφιλονίκητο success story, ένα από τα μοντέλα που χτίζουν το μύθο της Dacia και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και value for money οχήματα της ευρωπαϊκής και κατ’ επέκταση της ελληνικής αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2017 αποτελεί συνεχώς το ευρωπαϊκό best seller στις πωλήσεις λιανικής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες, που στην ιστορία της τρίτης σύγχρονης γενιάς του σκαρφάλωσε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των ευρωπαϊκών πωλήσεων στο σύνολό τους, αφήνοντας πίσω πολλά ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Βασισμένο στη σύγχρονη πλατφόρμα CMF-B του Renault Group, το μοντέλο έχει φρέσκια και εντυπωσιακή σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και μία πλήρη γκάμα ισχυρών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης (TCe 90 – που συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο CVT) και διπλού καυσίμου (βενζίνης / υγραερίου – ECO-G 100), που του χαρίζει ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.500 χιλιομέτρων με ένα γέμισμα.

Advertisement
Advertisement

Πιστό στις αρχές που κατέστησαν την Dacia ένα success story στην Ευρώπη, διακρίνεται επίσης για τους πληθωρικούς του χώρους για επιβάτες και τον χώρο αποσκευών των 410 λίτρων, αλλά, κυρίως, για την ασυναγώνιστη σχέση τιμής/αξίας που τα καθιστά το πιο ανταγωνιστικό μοντέλο στην κατηγορία του.

Και όλα αυτά ενώ εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα συνδεσιμότητας, αλλά και υποβοήθησης της οδήγησης.

Σε συνέχεια της πιο πρόσφατης αναβάθμισης που δέχτηκε η γκάμα Sandero και Sandero Stepway, το μοντέλο εξοπλίζεται, πλέον, με ένα πλήρες εξοπλιστικό πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης.

Advertisement

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety».

Τώρα το Dacia Sandero αναδεικνύει τον value for money χαρακτήρα του, όσο ποτέ άλλοτε. Κι αυτό καθώς το κόστος της βασικής έκδοσης Expression TCe 90 (σε λευκό χρώμα αμαξώματος), πέφτει στις 15.900 ευρώ, με το κλειδί στο χέρι.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα, όλες οι τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων Sandero και Sandero Stepway, αποτελούν τελικές τιμές αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει το νέο του Sandero/Sandero Stepway, καταβάλλοντας μόνο το ποσό της εκάστοτε λιανικής τιμής (βάσει τιμοκαταλόγου), χωρίς να χρεωθεί με τέλη κυκλοφορίας (όπου υπάρχουν), έξοδα έκδοσης πινακίδων, έξοδα μεταφορικών και προετοιμασίας αυτοκίνητου, καθώς και με την αξία του μεταλλικού/πέρλα/ειδικής επεξεργασίας χρώματος.

Έτσι, το όφελος για τον πελάτη διαμορφώνεται, ανάλογα την έκδοση, μέχρι και στα 1.325 ευρώ, περιλαμβανομένης και της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας.

Advertisement

Και όλα αυτά ενώ η γκάμα Sandero και Sandero Stepway πλαισιώνεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.