Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίζουν οι δρόμοι του θρυλικού τρίο Κλάρκσον, Χάμοντ, Μέι

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωρίζουν οι δρόμοι του θρυλικού τρίο Κλάρκσον, Χάμοντ, Μέι

ΝΕΑ

Χωρίζουν οι δρόμοι του θρυλικού τρίο Κλάρκσον, Χάμοντ, Μέι

ΝΕΑ

Οι παρουσιαστές του Grand Tour και του Top Gear μετά από 20 χρόνια βάζουν τέλος στην τηλεοπτική τους συνεργασία.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η θρυλική τηλεοπτική τριάδα του Top Gear και του Grand Tour δεν θα είναι πια μαζί καθώς αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Οι Τζέρεμι Κλάρκσον, Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ τα τελευταία 20 χρόνια μας έχουν χαρίσει μοναδικές αυτοκινητιστικές στιγμές παρουσιάζοντας με τον δικό τους ιδιαίτερο στυλ τον κόσμο των τεσσάρων τροχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι τρεις παρουσιαστές πήραν τη μεγάλη απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία τους και να κλείσουν την εταιρεία παραγωγής που διατηρούσαν με την ονομασία W.Chump and Sons. Η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στο επεισόδιο του Grand Tour της Amazon που είχε γυριστεί στη Ζιμπάμπουε.

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ σε δηλώσεις του ανάφερε: «Το έχουμε αποφασίσει εδώ και καιρό. Αυτό που θέλαμε να έχουμε υπό τον έλεγχό μας είναι το πως, πότε και που θα γινόταν αυτό».

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία του μαγικού τρίο του BBC ξεκίνησε το 2002 με τη δημιουργία της τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear. Εκείνη την περίοδο ως τρίτο μέλος δίπλα στους Κλάρκσον και Χάμοντ ήταν ο Τζέισον Ντόου, ωστόσο μετά από δύο σεζόν ήρθε στην ομάδα ο Τζέιμς Μέι. Το 2016 αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το BBC και βρήκαν τηλεοπτική στέγη στην Amazon ξεκινώντας το εντυπωσιακό Grand Tour.

Μια ισχυρή φήμη πάντως που κυκλοφορεί είναι ότι η Amazon θα συνεχίσει τη σειρά Grand Tour, αλλά με διαφορετικούς συντελεστές.