Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chery: Είσοδος στο Fortune Global 500

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chery: Είσοδος στο Fortune Global 500

ΝΕΑ

Chery: Είσοδος στο Fortune Global 500

ΝΕΑ

Ο κινεζικός όμιλος Chery εισήλθε στη λίστα Fortune Global 500, των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Η Chery, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, εισήλθε στη λίστα Fortune Global 500 και μάλιστα στην 385η θέση με λειτουργικά έσοδα 39,0917 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Στην επιτυχημένη πορεία της Chery σημαντικό ρόλο έχουν παίξει οι μάρκες της OMODA & JAECOO, Οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν σταθερά τις 20.000 μονάδες σε μηνιαία βάση σε διάστημα τριών μηνών, συμβάλλοντας κατά 20,8% στο συνολικό όγκο εξαγωγών του ομίλου.

Από το λανσάρισμά τους πριν από 15 μήνες, οι αθροιστικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 280.000 μονάδες, γεγονός που καθιστά τις OMODA & JAECOO μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων μαρκών αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Επί του παρόντος, οι OMODA & JAECOO επεκτείνουν στρατηγικά την παρουσία τους στην αγορά σε ιδιαίτερα ελεγχόμενες περιοχές, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση,

Μέχρι στιγμής οι OMODA & JAECOO επεκτείνονται σε περισσότερες από 40 παγκόσμιες αγορές και έχουν παρουσιάσει τα μοντέλα τους σε περισσότερες από 20 χώρες, διαθέτοντας ένα δίκτυο με περισσότερα από 800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.  

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους οι  OMODA & JAECOO παρουσίασαν μια ολοκαίνουργια γκάμα προϊόντων με τα OMODA E5, J7 PHEV και J8 PHEV, προηγμένες τεχνολογίες και ένα νέο οικοσύστημα.

Advertisement

Τον Ιούλιο και με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ξεκίνησαν μια αποστολή 5.000 χιλιομέτρων με την ονομασία «Go Paris», ταξιδεύοντας σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες.  

Έως το τέλος του 2024 σηματοδοτεί μια περίοδο δυναμικής ανάπτυξης για τις OMODA & JAECOO, καθώς θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και προώθηση μοντέλων-ναυαρχίδων, όπως το OMODA 7, το JAECOO 7 PHEV και το JAECOO 5.

Advertisement