Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Breitling: Exclusive γυαλιά ηλίου από τον John Pan

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Breitling: Exclusive γυαλιά ηλίου από τον John Pan

ΝΕΑ

Breitling: Exclusive γυαλιά ηλίου από τον John Pan

ΝΕΑ

Η Breitling καλωσόρισε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές γυαλιών ηλίου, τον John Pan, σε ένα event που πραγματοποιήθηκε στην μπουτίκ της στην καρδιά της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το πλαίσιο, η Breitling διοργάνωσε μία λαμπερή βραδιά, γεμάτη στιλ και κομψότητα καθώς παρευρέθηκαν διάσημοι εκπρόσωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων, του θεάματος και της τηλεόρασης.

Το απόγευμα ήταν γεμάτο εντυπωσιακές στιγμές, καθώς ο κορυφαίος σχεδιαστής John Pan παρουσίασε ένα exclusive γυαλί ηλίου Breitling x John Pan, συλλεκτικό μόνο σε 25 κομμάτια, το οποίο οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να το δοκιμάσουν.

Το συλλεκτικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου που σχεδιάστηκε από τον John Pan αποκλειστικά για την Breitling, παντρεύει τη δεξιοτεχνία και την πλούσια κληρονομιά της ελβετικής ωρολογοποιίας με το σύγχρονο σχεδιασμό γυαλιών. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, εμπνευσμένο από το υλικό που χρησιμοποιεί η Breitling για τα ρολόγια της, αλλά και το κίτρινο χρώμα από το λογότυπό της.

Advertisement
Advertisement

Ο στόχος ήταν να σφυρηλατηθεί ένα μοναδικό σχεδιαστικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου που ενσωματώνει την αφοσίωση και των δύο εταιρειών στην υψηλή ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τις ολοκληρωμένες συλλογές ρολογιών της Breitling, καθώς και τη συλλογή από γυαλιά ηλίου του σχεδιαστή John Pan.