Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί το leasing να αναζωογονήσει την εμπειρία της οδήγησης;

Ελλάδα 10:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί το leasing να αναζωογονήσει την εμπειρία της οδήγησης;

ΝΕΑ

Μπορεί το leasing να αναζωογονήσει την εμπειρία της οδήγησης;

ΝΕΑ

Το leasing μπορεί να γίνει η σπίθα που θα επαναφέρει τη χαμένη λαχτάρα του ανθρώπου για οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Από τη γέννηση του πριν από 100+ χρόνια μέχρι και πριν μερικές δεκαετίες το αυτοκίνητο ήταν ένα μέσο διασκέδασης, ευχαρίστησης και απόλαυσης της καθημερινότητας. Ο οδηγός αγαπούσε τα αυτοκίνητά του, είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, μια σύνδεση αλλόκοτη που άνθρωπος και μηχανή γίνονταν ένα. Πάντα ονειρευόταν την απόκτηση του νέου μοντέλου που θα κυκλοφορούσε και όταν το έκανε δικό του διέθετε αρκετό χρόνο να το γνωρίσει και να μάθει τα μυστικά του.

Ο βασικός λόγος αυτής της σχέσης ήταν ότι ο οδηγός απολάμβανε την οδήγηση, την ελευθερία και τη χαλάρωση που του πρόσφερε το όχημά του νιώθοντας ένα είδος ανεξαρτησίας και ευεξίας.

Στις μέρες μας πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν χαθεί καθώς το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε ένα εργαλείο μετακίνησης διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον οδηγό, δεν υπάρχει κάτι που να τον ιντριγκάρει και να τον κάνει να ενδιαφερθεί για το αυτοκίνητό του. Ταυτόχρονα, ο ρυθμός της ζωής έχει γίνει τόσο ξέφρενος που αφενός δεν έχει χρόνο και αφετέρου βαριέται πολύ πιο γρήγορα με την τεράστια ποσότητα πληροφοριών που δέχεται καθημερινά.

Advertisement
Advertisement

Το ερώτημα εδώ είναι πως μπορεί ο οδηγός να ενδιαφερθεί και κατ’ επέκταση, να απολαύσει ξανά το αυτοκίνητό του. Η μίσθωση οχημάτων, το γνωστό σε όλους μας leasing, είναι αυτήν τη στιγμή o μοναδικός τρόπος που θα φέρει ξανά τον άνθρωπο πιο κοντά στο αυτοκίνητό του. Τα στοιχεία που προσφέρουν οι υπηρεσίες μίσθωσης είναι πολλά και κυρίως οδηγοκεντρικά, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά στις ρίζες της οδήγησης ενός αυτοκινήτου που δεν είναι άλλες από την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ευελιξία.

Το πρώτο πράγμα που προσφέρει μια σοβαρή εταιρεία leasing και θα εξιτάρει το ενδιαφέρον του οδηγού είναι η πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και προηγμένα οχήματα. Με το leasing οι οδηγοί μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε καινούρια μοντέλα χωρίς την ανάγκη να τα αγοράσουν. Τα νεότερα μοντέλα έχουν πιο προηγμένη, σύγχρονη τεχνολογία, καλύτερη ασφάλεια και βελτιωμένη άνεση.

Ταυτόχρονα, έχουν πολλές καινοτομίες όπως συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, συνδεσιμότητα και προηγμένα ηχοσυστήματα. Όλα αυτά σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του οδηγού και θα κάνουν την οδήγηση πιο απολαυστική.

Advertisement

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο του leasing είναι ότι προσφέρουν πολλαπλές επιλογές ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων. Αυτά τα αυτοκίνητα, εκτός από φιλικά στο περιβάλλον, αθόρυβα και οικονομικά, θα βάλουν τον οδηγό σε μια καινούρια φιλοσοφία βιωσιμότητας και περιβαλλοντικής συνείδησης. Ο οδηγός θα απολαύσει κορυφαίες τεχνολογίες και καινοτομίες, αλλά κυρίως θα γνωρίσει έναν ολόκληρο κόσμο mobility που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την κανονικότητα τις επόμενες δεκαετίες.

Στρατηγικός στόχος των κορυφαίων εταιρειών leasing είναι να ηγηθούν της μετάβασης στην κινητικότητα χαμηλών και μηδενικών ρύπων και να διαμορφώσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου. Μόνο έτσι θα καταστεί δυνατή η υιοθέτηση της βιώσιμης κινητικότητας σε μεγάλη κλίμακα.

Advertisement

Ο οδηγός λοιπόν θα γνωρίσει τις νέες τεχνολογίες και τα πράσινα οχήματα. Αλλά πού θα βρει το χρόνο να τα ευχαριστηθεί; Και εδώ το leasing έχει τον τρόπο να «ξεκλέψει» χρόνο για τον οδηγό προκειμένου να έρθει πιο κοντά στο αυτοκίνητό του.

Τα οχήματα που αποκτώνται με leasing συνήθως συνοδεύονται από εγγυήσεις και καλύψεις συντήρησης. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός δεν απασχολείται και δεν αγχώνεται με επισκευές, βλάβες και σέρβις αφού όλα είναι προγραμματισμένα από την εκάστοτε εταιρεία. Αυτό εξοικονομεί στον οδηγό χρόνο και κόστος, επιτρέποντάς του να κινηθεί ξέγνοιαστα και με τη μέγιστη ευελιξία.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ όμορφα και σχεδόν ειδυλλιακά, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει κάποια εταιρεία leasing που να παρέχει όλα τα παραπάνω με ασφάλεια και εγγύηση; Η απάντηση είναι ναι! Από το 2023 η ένωση της ALD Automotive με την LeasePlan δημιούργησε έναν νέο ηγέτη στον χώρο του leasing, την Ayvens.

Advertisement

Η Ayvens είναι η νέα κορυφαία μάρκα κινητικότητας που στοχεύει να φέρει την απλότητα, την ευφυΐα και τη βιωσιμότητα στον κλάδο. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μίσθωσης, ευέλικτες συνδρομητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες διαχείρισης στόλου και λύσεις κινητικότητας, σε ένα πελατολόγιο μεγάλων εταιρειών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών.

Τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Ayvens είναι η τεχνολογική καινοτομία και η έμφαση που δίνει στη βιωσιμότητα, η premium εξυπηρέτηση πελατών και η κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης που πιέζει συνεχώς για νέες λύσεις και καινοτομίες που θα κάνουν την εμπειρία του leasing ακόμα καλύτερη.

Το όραμα της Ayvens για ένα καλύτερο μέλλον στο mobility και στην κοινωνία μπορούν να εγγυηθούν πως ο άνθρωπος θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το αυτοκίνητο. Άλλωστε το σύνθημα της εταιρείας «Better with every move» αποτελεί δέσμευση για το μέλλον, διαμορφώνοντας τις τάσεις της κινητικότητας για όλους.