Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW 858 CSL: Ένα μοναδικό βαυαρικό υβρίδιο! (+video)

Ελλάδα 21:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW 858 CSL: Ένα μοναδικό βαυαρικό υβρίδιο! (+video)

ΝΕΑ

BMW 858 CSL: Ένα μοναδικό βαυαρικό υβρίδιο! (+video)

ΝΕΑ

Ξεφεύγει πολύ από τις συνηθισμένες μετατροπές, καθώς έχουν μπει στο… μίξερ μερικές από τις καλύτερες στιγμές της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ο Rey Rivera του Reyn Speed ​​Shop είναι μεγάλος θαυμαστής της πρώτης γενιάς BMW Σειρά 8, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, αλλά σε αντίθεση με τους πιστούς της E31, δεν φοβήθηκε να τροποποιήσει την εργοστασιακή 850i του, σε ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο, με την καρδιά ενός πολύ νεότερου οχήματος από τον Βαυαρό κατασκευαστή. Ποιο όχημα;

Ουσιαστικά, ο Rivera ανακάτεψε την τράπουλα μερικών εμβληματικών στιγμών της BMW. Κάτω από την ανθρακονημάτινη «πανοπλία», θα βρει κάποιος στοιχεία από την Ε46 Μ3 CSL, την E60 M5 και φυσικά την Ε31, με κινητήρια δύναμη τον V10 των 5,8 λίτρων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Απ’ όποια οπτική γωνία και αν κοιτάξει κάποιος την εξατομικευμένη 858 CSL, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως… ψαρωτικό.

Advertisement
Advertisement

Η είσοδος στο εσωτερικό θα είναι σοκ για πολλούς λάτρεις της E31, καθώς το πιλοτήριο είναι ένας συνδυασμός E31 και E60 με καθίσματα Vader, Alcantara για το headliner και πολύ μαύρο δέρμα στα πάνελ της πόρτας, στο τούνελ μετάδοσης και στο ταμπλό.

Θέλετε να μαντέψετε πόσο χρόνο χρειάστηκαν ο Rey Rivera και η εταιρεία για να μετατρέψουν ένα 850i με λευκό χρώμα στο μοναδικό 858 CSL; Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου τέσσερα χρόνια.

Αν και ο ιδιοκτήτης δεν ανέφερε πόση ισχύ και ροπή παράγει, γνωρίζουμε ότι οι κινητήρες 5,8 stroker μπορούν να αποδώσουν πάνω από 600 ίππους.